Cataluña
Eleccions Catalunya 2024

Diari de campanya | El pactes postelectorals entorn a Illa i Puigdemont encenen els retrets dels candidats

  • Puigdemont crida els indecisos a "revelar-se" i treu pit de tornar "sense demanar perdó".

  • Salvador Illa es compromet a impulsar un pla per fer retornar les empreses que van marxar pel procés

  • Més informació de les notícies de campanya del 12M al web Eleccions catalanes 12-M

B. GÁLVEZ | M. GUASCH | M. BOSCH

La campanya de les eleccions catalanes del 12-M encara les darreres jornades amb els missatges focalitzats en temptar els indecisos i les apel·lacions al vot útil.

Els socialistes fan una crida a respectar la decisió que surti de les urnes i demana a la resta de partits que evitin un bloqueig. ERC no es mulla sobre el seu possible suport a un tripartit liderat per Salvador Illa i retreu als socialistes l'apel·lació al vot progressista. Ciutadans tampoc tanca la porta als socialistes, però si renuncien a assumir el discurs independentista.

La CUP veu possibilitats de pactar amb Junts, però li retreuen que trigui a "renunciar als vots d'Aliança Catalana". Carles Puigdemont tanca la porta a un govern amb els anticapitalistes i crida els indecisos i abstencionistes a "revelar-se" per aixecar Catalunya. També criden a la mobilització els comuns per evitar una "catifa vermella a la dreta".

Núñez Feijóo demana concentrar el vot "perquè no vingui" el PSC i assegura que amb Felipe González no manarien els separatistes. El president de Vox, Santiago Abascal, culpa Maragall i Montilla de la "ruptura de la convivència.

Campanya de les eleccions del 12M: 7 de maig de 2024

RTVE Notícies
Minuto Descripción
  • 21:22

    CUP | Laure Vega carrega contra Puigdemont pels seus "dubtes sobre si signar contra la ultradreta". 

     

    La número 2 de la CUP ha advertit en un acte a Molins de Rei que "Puigdemont ha deixat molt clar que no ens vol al govern, però nosaltres ja li hem dit que no pactarem amb el Hard Rock i l'ampliació de l'Aeroport". "Però ells tenen més dubtes de si signar en contra extrema dreta", ha afegit.

    Laure Vega també denuncia la gestió de la sequera i assenyala: "Nosaltres no hem vingut a repartir la culpa de la sequera entre els pagesos i la gent que està a casa mentre tenim els hotels de luxe i les piscines plenes i els directius d'AGBAR amb els sous cada dia més alts mentre les infraestructures no s'han revistat durant anys". 

     

  • 21:16

    ERC | Junqueras avisa que ERC donarà la batalla: "Som especialistes a contradir enquestes"


    El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha avisat que el seu partit donarà la batalla fins a l'últim dia de campanya per a mobilitzar als indecisos i donar-li la volta als sondejos, que situen als republicans tercers, superats pel PSC i per Junts. En un acte electoral a Olot també ha denunciat que el català s'ha vist sotmès al llarg de la història a un intent de "genocidi cultural" i ha celebrat que l'us de la llengua persisteix tot i les dificultats. 
     

  • 21:00

    PP | Juanma Moreno assegura el PP és "vot segur" perquè el PSC deixarà que l'independentisme continuï governant



    El president de la Junta d'Andalusia, assegura que "el PSC servirà, com ha servit històricament, als objectius independentistes, formant govern i permetent que l'independentisme governi una vegada més a Catalunya". Moereno ha acompanyat en una visita a Reus el número 1 per la demarcació, Pere Lluís Huguet.

  • 20:50

    PSC | Jaume Collboni reclama a Puigdemont que no sigui "ambigu" amb Aliança Catalana

     

     

     "Si us plau, senyor Puigdemont, sigui tan clar com ho és el PSC. No tot val", ha assegurat l'alcalde de Barcelona en un acte a Barcelona. Collboni ha advertit que Puigdemont "garanteix tornar enrere", mentre que el presidenciable socialista, Salvador Illa, representa "el futur, passar pàgina i governar les coses concretes". L'alcalde, que ha subratllat que amb Illa en la Generalitat hi haurà un govern català "que atendrà les necessitats de Barcelona", ha emfatitzat que el PSC és un partit "de diàleg i acords, però tot té un límit, i aquest límit es diu ultradreta, Vox i Orriols".

  • 20:44

    VOX | Abascal culpa a Maragall i Montilla de "la ruptura de la convivència" a Catalunya
     

     

     

    El president de Vox, ha assegurat abans de començar un acte en el barri barceloní de Nou Barris que els dos expresidents socialistes "van provocar la sortida a les empreses i els que van posar en safata al separatisme la possibilitat d'atacar la convivència i la Constitució". "Nosaltres no serem còmplices d'Illa de cap manera", ha afegit.

  • 20:35

    JUNTS+ | Puigdemont: "Em volien a la presó i estic a poques setmanes de tornar sense haver demanat perdó a cap jutge espanyol"

     

     

    El candidat de Junts+ treu pit d'haver "mantingut la posició" davant Espanya durant els seus anys i mig d'exili. En el seu míting diari a Argelers Puigdemont ha volgut fer una crida a la "mobilització revoltada" de l'independentisme perquè voti "l'única opció independentista que pot guanyar". I ha alertat que l'abstenció és "el que li aniria bé a Espanya". 

  • 20:26

    VOX | Un centenar de manifestants contra un acte amb Abascal a Barcelona
     

     

    Un centenar de persones s'ha concentrat aquest dimarts al voltant de les 20.00 hores contra un acte que Vox ha organitzat en el barri barceloní de Nou Barris, al qual assisteix el president del partit, Santiago Abascal. Els manifestants, convocats per diferents entitats del barri, han protestat contra el que consideren que és un "partit feixista que creix a través de discursos d'odi", segons el cartell de la convocatòria. Els Mossos d'Esquadra, que han mobilitzat una desena de furgonetes, han impedit que la concentració arribi fins a l'acte en la plaça de Jardins d'Alfàbia mitjançant un cordó policial.

  • 20:19

    COMUNS | Gerardo Pisarello demanat el vot pels comuns per evitar una regressió conservadora

     

     

    Des de Premià de Mar, el diputat dels comuns, Gerardo Pisarello ha fet una crida a votar la seva formació per evitar una "regressió conservadora que acabi posant una catifa vermella a la dreta". La també diputada al Congrés, Aina Vidal, ha titllat de "superb i sobrat" al candidat del PSC i s’ha qüestionat amb qui pactarà Salvador Illa. "Es presentarà sol sense tenir res lligat i li serà igual pactar amb Junts i la dreta catalana", ha advertit. 

  • 19:52

    BLOC DE CAMPANYA | Els candidats fixen les línies vermelles dels pactes postelectorals

     

    Puigdemont assegura que no pactarà ni amb el PSC, ni amb Aliança Catalana, ni amb la CUP. Vol negociar amb els republicans i refer la confiança. I tira d'ironia sobre si serà possible l'entesa en política fiscal.

    Els socialistes prometen un pla perquè tornin les empreses que van marxar de Catalunya. Demanen a Esquerra i a comuns que no donin lliçons. També a Puigdemont, pels retrets al paper del PSC durant el procés. Els insta a no bloquejar la seva investidura.

    Des d'Esquerra posen en dubte que Illa pugui apel·lar al votant progressista. Són Garantia, diu Aragonès, per barrar el pas a l'extrema dreta. Pactaran només amb qui comparteixin les propostes.

    Els candidats fixen les línies vermelles dels pactes postelectorals
  • 19:30

    BLOC DE CAMPANYA | Els pactes postelectorals continuen centrant els principals missatges de les formacions catalanes

     

    Governs en solitari amb suports puntuals és una de les peticions del cap de llista del PSC, Salvador Illa. També planteja a la resta de candidats que no bloquegin la seva presidència. ERC demana a socialistes i Junts que treballin plegats en el "com" i no se centrin en qui pot ocupar les cadires. 

    El PPC es postula com l'opció per acabar amb el que, diuen, el tripartit del procés. La CUP veu "més possibilitats d'entesa" amb Junts que amb PSC. Una proposta que ja dona per descartada Junts. Puigdemont demana a Aragonès que sigui ben clar a l'hora de parlar de possibles acords.

    Des de Comuns, contraposen les seves polítiques a la possible coalició de Junts i PSC. Ciutadans també obre ara la porta a prestar els seus vots al PSC. Això sí, amb línies vermelles, com ara deixar de banda el discurs independentista. Vox considera contradictòria l’actitud del PPC amb els socialistes. Ho ha dit el seu candidat, Ignacio Garriga, entrevistat a TVE.

    Els pactes postelectorals continuen centrant els principals missatges de les formacions catalanes
  • 19:26

    PP |  Feijóo diu que amb Felipe González "no hagués passat el que està passant a Espanya"
     

     

     

    El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha dit en un míting del PP a Cornellà amb el candidat popular a les eleccions catalanes, Alejandro Fernández que "amb Felipe González no manarien els separatistes a Espanya. Amb Felipe González no s'hauria pactat amb els separatistes als ajuntaments catalans". "Amb Felipe González s'hauria fet una Espanya igual per a tots. Perquè és el que era el PSOE abans i que ha deixat de ser-ho", ha afirmat.

  • 19:18

    PSC | Salvador lla es reuneix amb l'exdirigent de CDC i pare de la Constitució Miquel Roca i Junyent

     

    "Aquesta tarda, a Barcelona, amb Miquel Roca i Junyent, hem intercanviat impressions sobre el moment polític que viu Catalunya", ha assenyalat Salvador Illa en un missatge en X. Roca i Junyent, que va ser present en la conferència en el Museu Marítim de Barcelona en la qual Illa va llançar la seva candidatura a la presidència a la Generalitat. A banda, és sovint reivindicat pel líder del PSC, que li lloa per la seva contribució a la transformació d'Espanya com a pare de la Constitució.

     

  • 19:10

    ERC acusa el rei Felip VI de "d'atacar" el català reconeixent "una falsa acadèmia de la llengua balear"

     

    La portaveu d'ERC al Senat, Sara Bailac, ha acusat el rei Felip VI "d'atacar" el català amb la seva decisió de "distingir" el que els republicans consideren "una falsa acadèmia de la llengua balear". Bailac s'ha referit així a la decisió de la Casa Reial d'atorgar el títol de "reial" a la denominada 'Acadèmia de sa Llengo Baléà', una organització creada als 90 i amb seu a Palma que defensa les particularitats del balear respecte al català normatiu. Per Bailac, aquesta organització "assumeix els postulats de Vox" i divideix el domini lingüístic català. 

  • 17:33

    JUNTS+ | Puigdemont tancarà finalment la campanya de manera presencial a Elna 

     

    El candidat de Junts+ a les eleccions al Parlament, Carles Puigdemont, tancarà finalment la campanya presencialment a Elna  aquest divendres, i no en un acte a Barcelona com estava inicialment previst, en el qual havia de participar de manera telemàtica. Així ho han explicat fonts de la formació, que han decidit organitzar finalment l'últim míting de campanya a la població on Puigdemont va anunciar públicament que es presentava a les eleccions catalanes.

  • 16:47

    RTVE estudia com compensar la resta de partits després de l'entrevista de Pedro Sánchez

     

    RTVE estudia com acatar la resolució de la Junta Electoral Central per a compensar a la resta de partits polítics que concorren a les pròximes eleccions catalanes del 12 de maig després de l'entrevista realitzada al president del Govern, Pedro Sánchez, el passat 29 d'abril.

    L'òrgan electoral considera que l'entrevista està justificada per la rellevància del moment, però manté que va incidir en el desenvolupament de la campanya electoral. Per això obliga a compensar a la resta de formacions amb entrevistes en la mateixa franja horària.
     

  • 16:30

    BLOC DE CAMPANYA | Els candidats continuen els actes amb la mirada posada en els indecisos

     

    Salvador Illa planteja un pla pel retorn d'empreses a Catalunya que van marxar durant el 'procés'. ERC retreu als socialistes l'apel·lació al vot progressista i fixen les condicions per pactar un Govern. Carles Puigdemont reitera que assistirà al debat d'investidura i reconeix que contempla la detenció.

    La CUP s'obre a formar governar amb Junts abans que amb el PSC. Ignacio Garriga fixa com a prioritats retallar impostos i posar fi a la inseguretat als carrers. Alejandro Fernández demana a Salvador Illa trencar amb els independentistes si vol el seu suport.

    Els candidats fan campanya amb la mirada posada en els indecisos
  • 16:25

    AGENDA | Acte electoral d'ERC a Olot, amb les intervencions del president del partit, Oriol Junqueras, la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà, i l'expresidenta del Parlament Carme Forcadell, entre altres. Pl. 1 d’octubre d'Olot a les 19:00. 

  • 16:20

    AGENDA | La número dos de la candidatura del PSC per Barcelona, Alícia Romero, el número cinc, Ferran Pedret, i l'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, intervenen en acte electoral. Espai Josep Bota de la Fabra i Coats de Barcelona a les 19:00. 

  • 16:20

    AGENDA | El líder de Vox, Santiago Abascal, clausura un míting del partit a Nou Barris, Barcelona, a les 20 h.

  • 16:10

    AGENDA | Carles Puigdemont fa un acte de Junts des d'Argelers amb la cap de llista per Lleida, Jeannine Abella, a les 19 h.

  • 16:10

    AGENDA | La número 2 de la CUP encapçala un acte de campanya dels anticapitalistes a Molins de Rei, juntament  amb Xavier Pellicer i l'exdiputada Eulàlia Reguant, a la plaça de les Creus a les 19:00. 

  • 16:05

    AGENDA | Els comuns celebren un acte de campanya al Centre Cívic de Premià de Mar a les 18:30 amb els diputats al Congrés, Aina Vidal i Gerardo Pisarello. 

  • 16:00

    AGENDA | El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, acompanya el candidat català a les eleccions, Alejandro Fernández, en un acte electoral a les 18:30 h a Cornellà de Llobregat.

  • 14:00

    BLOC DE CAMPANYA | PP i Cs posen condicions a Illa a canvi dels seus vots

     

     

    El líder de Ciutadans, Carlos Carrizosa, demana a Illa que no assumeixi el discurs independentista a canvi del seu suport.  El PP també posa condicions a Illa i s’erigeix en l’únic capaç d’acabar amb el tripartit del procés. Ignacio Garriga (Vox) considera contradictòria la manifestació convocada pel PP contra Pedro Sánchez.

    Salvador Illa veu viable un govern en minoria del PSC i insta a la resta a no bloquejar-lo. La CUP es veu més a prop de Carles Puigdemont que de Salvador Illa.  Carles Puigdemont assegura que no negociarà amb Aliança Catalana i desvincula l’independentisme de l’extrema dreta. Pere Aragonès assegura que no el sorprendria un pacte dels socialistes amb el PP.

    PP i Cs posen condicions a Illa a canvi dels seus vots
  • 13:22

    COMUNS | Jaume Asens insta a triar entre "el Govern de l'asfalt de Junts i PSC" o un progressista


    El candidat dels Comuns a les eleccions europees, Jaume Asens, ha assegurat que Catalunya haurà de triar entre "el Govern de l'asfalt de Junts i PSC o un Govern progressista amb Comuns que prioritzi l'habitatge". Asens ha criticat que tant ERC com PSC portin en les seves llistes a exmembres de Convergència i Unió, com Ramon Espadaler i Carles Campuzano. Asens també ha retret al candidat dels socialistes que hagi deixat la porta oberta a pactar amb Junts després de les eleccions. El cap de llista dels Comuns per Girona a les eleccions catalanes, Eloi Badia, ha acusat Junts de ser "contundent per a denunciar a Vox i dòcil per a parlar d'Orriols".

  • 13:14

    CIUTADANS | Carrizosa contempla investir Illa si es compromet a no assumir el "discurs independentista"

     

    El candidat de Cs a les eleccions catalanes, Carlos Carrizosa, contempla investir com a president de la Generalitat el candidat dels socialistes, Salvador Illa, si es compromet a no assumir "acomplexadament el discurs de l'independentisme". També ha posat com a condició que Illa accepti algunes propostes de Cs: "Ha ajudat l'independentisme a collar el castellà a les escoles, ha estat partícip del fracàs de l'educació i molt ho hauria de canviar tot el senyor Salvador Illa per obtenir el suport de Cs", ha dit en una entrevista d'Europa Press.

  • 13:00

    ERC | Junqueras no se "sorprèn" que el PPC s'obri a pactar amb el PSC

     

    El president d'ERC, Oriol Junqueras, creu que "no té res de sorprenent" que el PPC hagi obert la porta a pactar amb el PSC. "No m'estranya perquè ho han fet moltes vegades", ha etzibat Junqueras sobre la proposta d'aquest dimarts del candidat del PPC, Alejandro Fernández, que ha posat condicions a un eventual acord amb la candidatura de Salvador Illa. Junqueras ha demanat concentrar el vot d'esquerres en ERC i ha defensat que "no té cap sentit" apostar per una altra formació. 

  • 12:40

    JUNTS+ | Puigdemont contempla ser detingut al debat d'investidura 

     

     

    El candidat al 12M Carles Puigdemont, que es troba actualment a Argelers (França), ha assegurat que contempla ser detingut un cop torni a Catalunya per participar del debat d'investidura al Parlament després de les eleccions. Puigdemont defensa, però, que ho veu com una opció amb "poc recorregut" per la propera entrada en vigor de la Llei d'amnistia. 

     

    "No tinc por a una detenció, però contemplo que es pugui produir. Li dono poques probabilitats, ho he de dir també, però coneixent la judicatura espanyola, no sé si podran resistir aquesta pulsió d'aconseguir una imatge que han estat buscant desesperadament durant sis anys i mig i que no han pogut obtenir mai", ha destacat en una roda de premsa a EFE.

  • 12:30

    CUP | Estrada assegura que el partit representa "l'esperit del 15M" i fa una crida al vot de Podem

     

     

    La candidata dels anticapitalistes, Laia Estrada, ha defensat que el seu partit representa "la part més fidel de l'esperit del 12M" i ha fet una crida als votants de Podem perquè donin suport a la CUP. La formació morada va decidir no concórrer als comicis catalans. En una entrevista a 'El Nacional', Estrada ha retret a Sumar que accepti les limitacions que els posa el PSOE. "Aquella part rebel que es vol posar a la disposició de la gent no pot confiar en un espai com els Comuns", ha dit.

  • 12:15

    JUNTS+ | Puigdemont diu que "necessitem immigració" i descarta oferir a la CUP que entrés al Govern

     

    Carles Puigdemont defensa Catalunya "té necessitat d'immigració" en els pròxims anys. "Els discursos de zero immigració no estan basats en cap raó ni realisme", ha assegurat. Ara bé, el candidat de Junts+ també ha denunciat que "la gestió de l'Estat espanyol dels fluxos migratoris no ha estat la correcta". Ha posat el focus en els drets i deures. En aquest sentit, ha assenyalat "l'obligació" que tenen les empreses per garantir que els seus treballadors parlin català. D'altra banda, Puigdemont ha descartat oferir-li a la CUP que entrés a Govern, argumentant que els mateixos anticapitalistes ho rebutjarien. "La conversa duraria segons", ha admès.

  • 11:45

    Entrevista a RNE | Garriga (Vox) descarta donar suport al PSC.

     

    El secretari general de Vox i candidat a la Generalitat, Ignacio Garriga, ha rebutjat donar suport a una hipotètica investidura del candidat del PSC, Salvador Illa, després del 12-M si amb això s'evita que es formi el govern català amb partits separatistes perquè, al seu judici, el líder dels socialistes catalans és un "independentista camuflat".

    "No ens asseurem amb partits separatistes i no contribuirem a fer president a un independentista camuflat que és el senyor Illa", ha explicat en una entrevista electoral en Las Mañanas de RNE, en la qual ha descartat totalment fins i tot abstenir-se en favor del candidat del PSC malgrat el risc de repetició electoral que pronostiquen les enquestes, sense un clar bloc vencedor.

  • 11:30

    PSC | Illa planteja un pla per recuperar empreses

     

     

    El cap de llista del PSC, Salvador Illa, ha plantejat un pla per "atraure, conservar i recuperar" empreses a Catalunya. En un acte organitzar per 'El Periódico', Illa ha subratllat que hi ha 4.000 empreses que van treure la seu social de Catalunya arran del 'procés' que encara no han tornat i es proposa que tornin.

    Illa rebutja que Catalunya sigui "un infern fiscal", però creu que tampoc pot ser "un paradís" en l'àmbit econòmic. "Ha de ser un purgatori", ha seguit amb el símil. Segons el socialista, això es pot aconseguir "amb estabilitat, sense amenaces i agilitzant l'administració pública".

  • 11:20

    PPC | Fernández no descarta donar suport a Illa, però posa condicions a un pacte

     

    El candidat del PPC, Alejandro Fernández, ha posat condicions a un eventual acord amb Salvador Illa (PSC). Primer ha demanat "confiança i serietat" i també "obrir una nova etapa i enviar l'independentisme a l'oposició". "Això ha de significar la ruptura de tots els acords amb el separatisme perquè si no estaríem entregant a terminis a l'independentisme la presidència de la Generalitat", ha matisat en un esmorzar informatiu al Barcelona Tribuna.

  • 11:10

    PPC | Feijóo assegura que a Catalunya hi ha un "tripartit de facto" entre PSC, ERC i Junts

     


    El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha assegurat que a Catalunya hi ha un "tripartit de facto" entre PSC, ERC i Junts. Feijóo considera que les tres formacions es "reparteixen" els ajuntaments, les diputacions i la Generalitat.

    En un esmorzar informatiu al Barcelona Tribuna, el líder dels populars ha avisat que el pròxim Govern "es decidirà majoritàriament des de Madrid. Puigdemont fa tot el possible per tornar i Sánchez per quedar-se", ha analitzat.

     
  • 11:00

    Comparador de programes electorals de les eleccions a Catalunya 2024: les propostes dels partits.

     

     

    Coneix  les propostes més importants dels candidats en aquestes eleccions autonòmiques, Rtve.cat ha preparat un comparador de programes electorals que permet conèixer les mesures més destacades de les principals formacions que opten a representació en el Parlament autonòmic. 

  • 10:40

    AGENDA | El portaveu i eurodiputat de Ciutadans Jordi Cañas ofereix una atenció als mitjans a la rambla de Badalona a les 12 hores. 

     
  • 10:30

    AGENDA | El candidat del PPC, Alejandro Fernández, intervé al Barcelona Tribuna amb la conferència "Una nova etapa per Catalunya".

     
  • 10:20

    AGENDA | Eloi Badia i Jaume Asens dels Comuns Sumar participen en un acte a Salt a les 11.30 hores. 

  • 10:10

    AGENDA | Sergi Saladiè, cap de llista per Tarragona de la CUP, és entrevistat en el programa "Cafè d'idees".

  • 10:00

    AGENDA | "La hora de la 1" entrevista el candidat de VOX al 12-M, Ignacio Garriga. 

  • 09:50

    AGENDA | Roda de premsa del candidat de Junts+, Carles Puigdemont, organitzada per l'Agència EFE a Argelers. 

     
  • 09:40

    AGENDA | Acte de campanya i roda de premsa d'ERC, amb el seu president, Oriol Junqueras, consellers del Govern i altres membres del partit a Barcelona. 

    Abans, Pere Aragonès és entrevistat en el programa "Hoy por hoy" de la Ser. 

  • 09:30

    AGENDA | A les 9.30 hores el candidat del PSC al 12-M, Salvador Illa, participa en la conferència organitzada per El Periódico. 

     
  • 9:05

    ENTREVISTA ELECTORAL | Saladié (CUP) veu "més possibilitats d'entesa" amb Junts que amb PSC. 

     

     

    El candidat de la CUP a Tarragona a les eleccions del 12 de maig, Sergi Saladié, explica que "hi ha més possibilitats" d'una entesa per formar Govern amb Junts que amb el PSC: "Tant de bo el PSC actual s'assemblés més al del Maragall". 

    En una entrevista al Cafè d'Idees de La 2 i Ràdio 4, Saladié no descarta que la CUP entri al Govern. "Si la CUP és necessària per desplegar un programa que és necessari no té cap problema amb assumir cap tipus de responsabilitat de govern".

     

     
  • 08:50

    BLOC ELECTORAL | La campanya de les eleccions catalanes del 12-M encara la darrera setmana.

     

     

    Després d'onze jornades, els partits es bolquen en la crida a la mobilització i el vot útil en un intent de captar l'encara ampli marge d'indecisos. Avui és l'últim dia per publicar enquestes, i el millor situat, segons el CIS, continua sent el PSC, que amplia la distància respecte a Junts i ERC. Aliança Catalana també consolida la seva aspiració a entrar al Parlament i Ciutadans sembla destinat a quedar-se fora.

    La campanya de les eleccions catalanes del 12-M encara la darrera setmana
  • 08:30

    BLOC ELECTORAL | Quatre dies de campanya amb els candidats pensant en l'endemà del 12M i els possibles pactes electorals. 

     

     

    Pel candidat socialista, Salvador Illa, governar en solitari és una opció. No tant per Esquerra Republicana formar part de l'executiu que planteja el socialista juntament amb els comuns.

     

     

    Quatre dies de campanya amb els candidats pensant en l'endemà del 12M i els possibles pactes electorals
  • 8:00

    Bon dia! Segueix aquí l'actualitat de la campanya del 07 de maig de 2024 a les eleccions catalanes del 12 de maig.  

     

     

    Aquí pots consultar els titulars més destacats d'ahir de la campanya electoral pel 12M.

     

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz