2 min.
La xef Ada Parellada ens ho explica tot sobre el bròcoli. La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona ens acosta detalls d'una verdura de moda, destacant les seves propietats les millors maneres de cuinar-la. A més, esclareix les diferències entre el bròquil, la coliflor i el bròcoli, tres verdures que sovint es confonen, però que tenen característiques pròpies tant en sabor com en textura.
A més, en la seva secció Històries de bar al Cafè d'idees amb Lorena Amo, ens regala una recepta fàcil i ràpida per fer amb aquest ingredient. Es tracta d'un cuscús de bròcoli, una alternativa saludable i versàtil que es pot combinar amb diferents ingredients per fer un plat equilibrat i saborós. Ideal per a un àpat lleuger, que podem fer en un no res.
Cuscús de bròcoli, la recepta fàcil i ràpida d'Ada ParelladaCuscús de bròcoli, la recepta fàcil i ràpida d'Ada Parellada
Ingredients |
Preparació |
- 1 bròcoli
- 500 g de cigrons cuits
- 30 g de panses
- 30 g d'ametlles
- 1 culleradeta de curri
- Oli d'oliva
- Sal
|
- Ratllem el bròcoli fins a aconseguir una pols. També el podem picar en un processador d'aliments vigilant que no se'ns faci pasta.
- El podem menjar cru, però per a una millor digestibilitat, el saltem en una paella amb un raig d'oli i un pessic de sal. Només caldrà un parell de minuts de cocció.
- Afegim els cigrons cuits, el curri, les panses remullades i l'ametlla picada. Barregem bé, salem al gust i servim.
- El podem acompanyar amb una salsa de iogurt, que es fa simplement barrejant un iogurt amb un raig d'oli, la pell d'una llimona ratllada, herbes de Provença, sal i pebre.
|