La xef Ada Parellada ens ho explica tot sobre les sardines! En la seva secció Històries de bar, reivindica que són un tresor ple de virtuts, com que són de proximitat, ajuden a la salut i són econòmiques. La cuinera i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona explica com les hem de comprar, com les hem de conservar, com les podem cuinar i com evitar que facin massa pudor a casa.
En aquesta ocasió, en la seva secció al Cafè d'idees de Gemma Nierga també ens regala una recepta de sardines en escabetx, fetes amb un escabetx clàssic i ben equilibrat, amb una bona combinació d’àcid, greix i espècies. Una recepta plena d'autenticitat, plena de sabors equilibrats i que ens permetrà una conservació llarga.
Ingredients | Preparació |
---|---|
|
|
Segons detalla la cuinera Ada Parellada, aquestes sardines en escabetx es mengen l’endemà. Duren fins a uns 15 dies, cobertes amb el suc de l’escabetx i guardades tapades a la nevera.