menú principal Televisión

Moniato farcit: la recepta fàcil i ràpida de l'Ada Parellada

Notícia - Cafè d'idees 
  • La xef i propietària del restaurant Semproniana ens acosta aquesta elaboració que podem fer a casa en la secció Històries de bar

  • La recepta que proposa al Cafè d'idees porta formatge brie, espinacs, fruita seca, porradell i un pesto, a més del mateix moniato

Moniato farcit
Tiempo de lectura 2 min.

La xef Ada Parellada ens proposa una recepta per fer aprofitant un ingredient de temporada com és el moniato. En aquesta ocasió, ens proposa una elaboració fàcil i ràpida com és un moniato farcit. Porta formatge brie, espinacs, fruita seca, porradell i un pesto, a més del mateix moniato. Tota una delícia que heu de provar!

En la seva secció Històries de bar al Cafè d'idees amb Lorena Amo, ens ho ha explicat tot i més sobre aquest ingredient tardorenc. Coneixem per què cada vegada el trobem més i fora de temporada als supermercats, com és la millor manera de cuinar-lo i fins on arriba la seva versatilitat.

Moniato farcit d'Ada Parellada (4 persones)Moniato farcit d'Ada Parellada (4 persones)
Ingredients Preparació
  • 150 g de formatge Brie
  • 150 g d’Espinacs tendres
  • 20 g de fruita seca variada
  • 100 g de Pesto
  • Porradell
  • Oli
  • Sal
  1. Rentem els moniatos i els tallem per la meitat, longitudinalment. Els salpebrem i els posem un bon raig d’oli. Els enfornem a 180 °C durant 40 minuts. Han de quedar ben tendres.
  2. Els buidem amb una cullera.
  3. A una paella amb un raig d’oli, saltem els espinacs. Quan veiem que cedeixen, hi posem la sal. Barregem els espinacs amb la carn del moniato i la fruita seca.
  4. Tornem a farcir els moniatos.
  5. Posem una mica de formatge Brie per sobre i enfornem fins a fondre.
  6. A la base del plat posem una capa de salsa pesto, els moniatos a sobre i acabem amb porradell picat.