2 min.
La xef Ada Parellada ens proposa una recepta per fer aprofitant un ingredient de temporada com és el moniato. En aquesta ocasió, ens proposa una elaboració fàcil i ràpida com és un moniato farcit. Porta formatge brie, espinacs, fruita seca, porradell i un pesto, a més del mateix moniato. Tota una delícia que heu de provar!
En la seva secció Històries de bar al Cafè d'idees amb Lorena Amo, ens ho ha explicat tot i més sobre aquest ingredient tardorenc. Coneixem per què cada vegada el trobem més i fora de temporada als supermercats, com és la millor manera de cuinar-lo i fins on arriba la seva versatilitat.
Moniato farcit d'Ada Parellada (4 persones)Moniato farcit d'Ada Parellada (4 persones)
Ingredients |
Preparació |
- 150 g de formatge Brie
- 150 g d’Espinacs tendres
- 20 g de fruita seca variada
- 100 g de Pesto
- Porradell
- Oli
- Sal
|
- Rentem els moniatos i els tallem per la meitat, longitudinalment. Els salpebrem i els posem un bon raig d’oli. Els enfornem a 180 °C durant 40 minuts. Han de quedar ben tendres.
- Els buidem amb una cullera.
- A una paella amb un raig d’oli, saltem els espinacs. Quan veiem que cedeixen, hi posem la sal. Barregem els espinacs amb la carn del moniato i la fruita seca.
- Tornem a farcir els moniatos.
- Posem una mica de formatge Brie per sobre i enfornem fins a fondre.
- A la base del plat posem una capa de salsa pesto, els moniatos a sobre i acabem amb porradell picat.
|