Aprèn a fer una torrada amb tomàquets cherry confitats, alls i anxoves
A L'altaveu, el cuiner Alberto Gras ensenya com cuinar aquesta recepta fàcil de preparar a casa
MARINA SÁNCHEZ ALCOLEA
2 min.
Arriba la temporada del tomàquet! Per això, el xef Alberto Gras proposa al programa L'altaveu fer una recepta amb aquest superaliment que és antioxidant i ric en vitamines: una torrada amb tomàquets confitats, alls i anxoves. És un plat d'estiu, ideal per menjar-lo amb el bon temps, i molt fàcil de preparar a casa.
A Catalunya tenim moltes varietats diferents de tomàquet que serveixen per a tota mena de plats, però per acompanyar la torrada, el cuiner ha escollit els cherry, que són petitons i boníssims! Una vegada els tinguis confitats - el mateix hauràs de fer amb els alls - trigaràs 5 minuts a fer aquesta recepta. Si tens anxoves de l'Escala, molt millor perquè la qualitat del producte està assegurada. A què esperes per llepar-te els dits?
Torrada amb tomàquets confitats i anxoves: una recepta fàcil de prepararTorrada amb tomàquets confitats i anxoves: una recepta fàcil de preparar
Ingredientes
Preparación
Tomàquets cherry confitats
Alls confitats
Anxoves de l'Escala
Oli d'oliva
Canonges
Una torrada de pa de pagès
Romaní
Ou
Llimona
Tàperes
Confita els tomàquets cherry i els alls durant 1 hora al forn a 100 ºC amb oli i romaní abans de començar a preparar la torrada.
Torra la llesca de pa de pagès a la torradora o a la paella amb una mica d'oli d'oliva
Agafa la batidora i prepara la maionesa amb oli d'oliva, l'oli dels tomàquets confitats, un ou i amb una miqueta suc d'una llimona.
Prepara la torrada: posa al damunt de la llesca de pa els canonges, els alls i tomàquets confitats, les tàperes i les anxoves de l'Escala.