Cataluña

Carolina Yuste, actriu: "Per les nostres mares i àvies"

  • Alberto Amman i Carolina Yuste guanyen el premi a millors actors espanyols als Premis Sant Jordi de Cinematografia 2024

  • La gala de la 68a edició ja disponible a RTVE Play

NADIA SOMOZA
2 min.

RNE ha reconegut amb els premis de millor actor i actriu espanyols a Alberto Ammann i Carolina Yuste. "Estic envoltada d'amor i persones boniques", ha dit la intèrpret extremenya en recollir el guardó en la gala de la 68a edició que ha tingut lloc aquest 24 d'abril al Teatre Coliseum de Barcelona.

Millor actriu espanyola

Carolina Yuste ha recollit el premi a millor actriu espanyola per la pel·lícula 'Saben aquell' de David Trueba. L'extremenya ha estat guardonada pel seu paper com a Conchita, la dona del famós humorista català Eugenio. "David Trueba és el millor en escollir explicar aquesta història", ha assegurat.

La protagonista de 'Saben aquell' ha afegit que "parlar de Conxita és un acte de justícia. Per les nostres mares i àvies!" S'ha mostrat orgullosa que s'hagi pogut reconèixer la figura de la dona del conegut còmic.

Millor actor espanyol

Per altra banda, el jurat també ha reconegut a l'argentí Alberto Ammann com a Millor actor espanyol dels Premis Sant Jordi. Aquest, però, no ha pogut assistir a la gala i ha recollit el premi l'actriu Clara Méndez Leite en lloc seu. No sense abans dir unes paraules en nom del guardonat. "Moltes gràcies al jurat per honrar-me amb aquest reconeixement", ha transmès de part de l'actor. "Gràcies als meus companys per la gran feina que vam fer", fa agraït a l'equip de la pel·lícula 'Upon entry' que també s'ha emportat el Premi Sant Jordi a millor òpera prima. La cinta, dirigida per Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vázquez, està participada per RTVE.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz