Cataluña
ACTUALITAT

Resum de notícies a Catalunya del 23 d'abril de 2024 | El fred atípic no frena les ganes de celebrar la diada de Sant Jordi

  • El tradicional esmorzar d'escriptors al Palau de la Virreina dona el tret de sortida al Sant Jordi 2024

  • La superilla literària de Barcelona es converteix en epicentre de la precampanya del 12M

  • Més informació de les notícies destacades del dia al web de RTVE Notícies

B. GÁLVEZ | M. GUASCH | M. BOSCH | Y. CARRASCO

L'actualitat d'aquest dimarts passa per la celebració de la diada de Sant Jordi a Catalunya. Una jornada amb fred atípic per l'època de l'any, però que no ha frenat les ganes de regalar llibres i roses.

Els llibreters preveuen vendre gairebé dos milions de llibres. Els floristes es mostren satisfets, sobretot per les vendes de la tarda, i preveuen unes set milions de roses venudes. A Barcelona, s'ha instal·lat una superilla literària amb 500 paradetes per on han passat autors com Eduardo Mendoza, Fernando Aramburu o Eva Baltassar.

Resum de notícies a Catalunya del 23 d'abril de 2024

RTVE Notícies
Minuto Descripción
  • 20:38

    Xavi Coral, "impressionat" per la confiança que li ha fet el públic per Sant Jordi

     

    Xavi Coral ha estat un dels autors més venuts per Sant Jordi, i s'ha mostrat "molt content" i "impressionat" per la confiança que li ha fet el públic minuts després de conèixer la notícia. L'autor de la novel·la 'Aprendre a esquivar les bales' ha afirmat que també està content pels seus avis, la història dels quals explica al llibre, una història, alhora, que és "la de molts avis de moltes famílies de Catalunya". Coral ha defensat "conservar la seva memòria". 

  • 20:35

    Ramon Gener, Xavi Coral, Joël Dicker, Eva Baltasar, Eduardo Mendoza i Javier Castillo, autors més venuts per Sant Jordi

     

    Ramon Gener, Xavi Coral, Joël Dicker, Eva Baltasar, Eduardo Mendoza i Javier Castillo en ficció i Carles Porta, Quim Monzó, Xevi Verdaguer, Maria Nicolau i Marian Rojas en no-ficció han estat alguns dels autors més buscats a les llibreries i parades per Sant Jordi. Així ho ha indicat el Gremi de Llibreters de Catalunya, que estima que el 54% de les vendes han estat de títols en català.

  • 20:29

    Les tendències de llibres infantils i juvenils més venuts aquest Sant Jordi

     

    En català, destaquen “Jo primer”, Míriam Tirado; “La misteriosa i sorprenent casa de l'avi”, Meritxell Martí Orriols; “El porno NO mola”, Anna Salvia i Cristina Torrón - Menstruita; “La llegenda de Sant Jordi de roba”, Marta García Pérez; i “La llegenda de Sant Jordi”, Natàlia Juan. En castellà, “Alas de sangre”, Rebecca Yarros; “Fabricante de lágrimas”, Erin Doom; “Alas de hierro”, Rebecca Yarros; “El jugador número 12”, Kings League; i “Todos los lugares que mantuvimos en secreto”, Inma Rubiales.

  • 20:27

    Les tendències de llibres en castellà més venuts aquest Sant Jordi

     

    En ficció en castellà, “La grieta del silencio”, Javier Castillo; “Un animal salvaje”, Joël Dicker; “Tres enigmas para la Organización”, Eduardo Mendoza; “En agosto nos vemos”, Gabriel García Márquez; i “Blackwater I. La riada”, Michael McDowell. En no ficció castellà: “Recupera tu mente, reconquista tu vida”, Marian Rojas Estapé; “Hábitos atómicos”, James Clear; “Anatomía del mal”, Jprdi Wild; “El problema de ser demasiado bueno”, Xavier Guix; i “Tu salud empieza aquí”, Xevi Verdaguer.

  • 20:26

    Les tendències de llibres en català més venuts aquest Sant Jordi

     

    En ficció en català, destaquen “Història d'un piano”, Ramon Gener; “Un animal salvatge”, Joël Dicker; “Aprendre a esquivar les bales”, Xavi Coral; “Ocàs i fascinació”, Eva Baltasar; i “Blackwater I. La riuada”, Michael McDowell. En no ficció català, “La teva salut comença aquí”, Xevi Verdaguer; “Tor: Foc encès”, Carles Porta; “Cremo!”, Maria Nicolau; “Ments preclares”, Quim Monzó; i “Tres mesos de vacances”, Neus Rossell.

  • 19:54

    Puigdemont tanca la seva etapa com a eurodiputat amb una exposició sobre el Dalai Lama a l'Eurocambra

     

    L'expresident Carles Puigdemont tanca la seva etapa com a eurodiputat amb una exposició sobre el Tibet al Parlament Europeu. El candidat de Junts a les eleccions del 12-M ha inaugurat una exposició sobre els "quatre compromisos" del Dalai Lama. "És un honor donar veu als representants d'un poble oprimit que lluita per la seva supervivència en una de les meves últimes activitats com a eurodiputat", ha dit.

  • 19:41

    Aragonès viatja demà a Belfast per reunir-se amb la primera ministra d'Irlanda del Nord

     

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès, fa aquest dimecres un viatge institucional a Belfast per reunir-se amb la primera ministra d'Irlanda del Nord, Michelle O'Neill. A banda, també es reunirà amb l'alcalde de Belfast, Ryan Muphy, i visitarà una escola per conèixer de primera mà l'ensenyament de l'irlandès.

  • 19:28

    Llargues cues al passeig de Gràcia de Barcelona per les signatures dels escriptors

     

    Al passeig de Gràcia de Barcelona, es formen llargues cues de lectors que volen fer-se amb la signatura dels seus autors preferits. Hi ha unes 200 paradetes de signatures. Els llibreters auguren una bona xifra de vendes, uns dos milions de llibres.

  • 19:19

    Ambient multitudinari al centre de Barcelona per la diada de Sant Jordi, tot i el fred atípic

     

    El centre de Barcelona viu un ambient multitudinari d'aquells que volen fer-se amb la rosa i el llibre per regalar a qui més estimen. Una jornada amb les temperatures més baixes del normal per a aquesta època de l'any, però que no han frenat les ganes de la gent de passejar per les múltiples paradetes i inclús fer cua per aconseguir la firma dels seus autors preferits.

  • 18:30

    Urtasun es mostra "preocupat" per la "davallada" de l'ús social del català

     

    El ministre de Cultura, Ernest Urtasun, ha celebrat la diada de Sant Jordi, però s'ha mostrat preocupat per la "davallada" de l'ús social del català. En aquest sentit, ha defensat la promoció de la llengua i ha assegurat que des del ministeri estan fent tot el que està a les seves mans.

  • 17:24

    El Gremi de Floristes veu difícil assolir els 7 milions de roses per Sant Jordi, però celebra "l'ambient" als carrers

     

    El Gremi de Floristes de Catalunya veu difícil assolir els set milions de roses per Sant Jordi tal com havien pronosticat fa unes setmanes. El sector admet que la diada està anant "lenta" tot i que esperen que la tarda sigui "el moment clau del dia". Així ho ha indicat el seu president, Joan Guillén, que ha pronosticat que la venda de roses serà de 2,5 milions a les floristeries. Guillén ha constatat que un any més la rosa vermella és la protagonista del dia, i que aglutina un 90% de les vendes. Ara bé, el president ha lamentat que aquest sigui el darrer any amb flors locals, fet que ha atribuït a la falta de relleu generacional i la globalització. "S'està descapitalitzant el nostre sector", s'ha queixat.

  • 17:00

    El Seafood reuneix la indústria mundial de l'alimentació del mar

     

    La 30 edició del Seafood Expo Global reneix la indústria mundial de l'alimentació del mar al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Més de dues mil empreses de 87 països, i gairebé una quarantena de catalanes, busquen nous mercats en una edició que espera convertir-se en la més gran de la seva història. El Seafood espera batre el rècord de 33.000 visitants de l'any passat i un impacte econòmic de prop de 150 milions d'euros.

    El Seafood reuneix la industria mundial de l'alimentació del mar | CLIMENT SABATER
  • 16:38

    La jutge bloqueja el compte de l'empresa de Piqué que encara rep pagaments de l'Aràbia Saudita per la Supercopa



    L'ordre ha estat adoptada per la jutge de Majadahonda que investiga presumptes irregularitats comeses en el si de la RFEF perquè la Supercopa d'Espanya es jugués a l'Aràbia Saudita. El bloqueig afecta un compte bancari pertanyent a l'empresa de l'exjugador del FC Barcelona Gerard Piqué en la qual rep fons d'una empresa saudita com a pagament de prima d'èxit per portar allí aquest torneig. Ho fa amb la finalitat de garantir les eventuals responsabilitats civils que puguin sorgir de la causa.
     

  • 16:15

    Estampa blanca al Tarragonés després de la forta calamarsada

     

     

    La jornada de Sant Jordi ha començat amb estampes blanques en diversos municipis, sobretot al Tarragonès, després d'una nit amb precipitacions acompanyades d'una forta calamarsada. L'episodi ha deixat afectacions sobretot a la via pública, amb acumulacions de gel. Avui és dia de neteja per les brigades municipals. 

  • 15:50

    Protagonisme pels llibres i per la llengua, amb el català i la immersió lingüística de nou al centre de la precampanya

     

     

    El PSC reivindica el català com a centre de gravetat, però des de Junts no se'ls creuen. Tant els comuns com la cup demanen un front comú per la immersió a l'escola. Sant Jordi, festa de concòrdia pel líder dels populars, que des de Barcelona, ha volgut deixar clar quin és el seu model. 

  • 15:28

    El TC avala que Puigdemont pot presentar-se a les eleccions amb el DNI caducat



    La Sala Segona del Tribunal Constitucional ha acordat no admetre a tràmit el recurs de Ciutadans contra la candidatura de Puigdemont, donada la inexistència de vulneració d'un dret fonamental tutelable en empara. Cs va presentar un escrit davant el TC en el qual sostenia que Puigdemont no pot presentar-se com a cap de llista de JxCat perquè "té la seva residència a Bèlgica".

  • 14:49

    Força formigueig de públic a Lleida per Sant Jordi, on enguany destaquen els escriptors locals

     

    Aquest 2024 hi ha 187 parades de llibres o roses a Lleida per la diada de Sant Jordi. Gran assistència també al MORERA, Museu d'Art Modern i Contemporani, que aquest dimarts fa una jornada de portes obertes.

    Força formigueig de públic a Lleida per Sant Jordi | Joana Sendra
  • 14:34

    La Rambla Nova de Tarragona viu un matí de Sant Jordi frenètic

     

    La Rambla Nova de Tarragona ha viscut un matí de Sant Jordi frenètic amb 137 parades de llibres, roses i entitats. Des de primera hora, l'afluència de gent que buscava el llibre o la rosa ha estat constant. Floristes i llibreters ho atribueixen al fet que la diada ha tornat a celebrar-se en dia laborable.

  • 14:14

    L'ambient d'enguany de Sant Jordi a Barcelona torna a estendre's per tota la Rambla fins a Drassanes

     

    Més de 3 quilòmetres de llibres i roses als carrers de Barcelona. La superilla literària de Barcelona aquest any es troba entre l’avinguda de la Diagonal i la Gran Via, i entre els carrers Balmes i Pau Claris. Però també, com acostuma a fer-se, a la Rambla i a Gran de Gràcia.

  • 13:40

    Salvador Illa es mostra partidari del català com a centre de gravetat del model educatiu 

     

    El candidat del PSC a les eleccions del 12-M ha destacat la diada de Sant Jordi cal com a exemple "d'unitat dels catalans per sobre de les ideologies". Illa ha criticat precisament qui vulgui aprofitar el 'cas Koldo' per la campanya electoral. "Tenen el dret a fer-ho, però no ho comparteixo ni hi contribuiré". 

  • 13:25

    Junts acusa Illa de què "no mourà un dit per a evitar que el català sigui una llengua residual". 

     


    La número u de la llista de JxCat per Tarragona, Mònica Sales, diu que el candidat del PSC, Salvador Illa, "no mourà un dit per a evitar que el català sigui una llengua residual, de segona" si és elegit president després de les eleccions del 12 de maig. Així ho ha dit durant la Diada de Sant Jordi, a la qual ha acudit al costat de la presidenta del Parlament i número quatre per Barcelona, Anna Erra. 

    "Catalunya necessita un Govern que defensi la llengua amb tota la convicció per a revertir l'emergència de la llengua", ha apuntat Sales, que ha afegit que això només pot passar amb Carles Puigdemont com a president, que farà "de la protecció i promoció del català un eix central de la seva labor".

     
  • 13:20

    Núñez Feijóo contraposa el PP a Illa: "Nosaltres no tenim cap compromís amb partits independentistes"

     

     

    El president del PP, acompanyat pel candidat Alejandro Fernández, ha reivindicat la diada del 23 d'abril com "el contrari al model sobiranista i separatista", perquè "és capaç de congregar tots els catalans".

  • 13:06

    Els comuns confien a "millorar els resultats" el 12-M per forçar un govern "progressista"

     

     

    La candidata de Comuns Sumar, Jéssica Albiach, ha assegurat que la seva formació "no fa una mala lectura de les enquestes" i remarca que l'objectiu és "tenir un govern progressista a Catalunya". Albiach defensa la immersió lingüística davant de "certes ocurrències" que aposten per una xarxa segregada "L'educació és la principal porta d'entrada a la cultura", ha sentenciat.

  • 13:04

    Laia Estrada (CUP) insta ERC, Junts i comuns a "reobrir" el debat del català a l'escola

     

     

    La candidata de la CUP ha emplaçat ERC, Junts i comuns a "reobrir" en la pròxima legislatura el debat del català a l'escola per garantir la "vehicularitat única". Estrada també ha retret a ERC i Junts que, malgrat que es tirin els plats pel cap sobre la unitat de l'independentisme, hagin mirat més al PSC que no pas a una formació com la CUP.

  • 12:57

    L'amor, latent als carrers de Barcelona durant la diada de Sant Jordi

     

    Centenars de parelles passegen aquest dimarts pels carrers de Barcelona i es regalen flors i llibres. Hem preguntat a algunes d'elles si estan gaudint de la Diada.

  • 12:50

    La rambla de Tarragona, el centre neuràlgic de Sant Jordi amb 140 parades

     

    A Tarragona, la rambla continua sent el centre neuràlgic de la diada de Sant Jordi. Hi ha unes 140 parades, 13 de les quals són de floristes professionals. Aquests reivindiquen la rosa d'autor, artesana.

  • 12:46

    El Barri Vell de Girona recupera l'ambient de Sant Jordi amb el retorn de les parades a la plaça Catalunya i la Rambla

     

    Des de primera hora del matí, la plaça de Catalunya de Girona s'ha tenyit de vermell amb les roses que les floristes han exposat. També els llibreters han fet la seva estesa de llibres en la part interior de la plaça. Pel que fa a les entitats, s'han repartit al llarg de la Rambla i el pont de Pedra.

  • 12:36

    La consellera de Cultura, Natàlia Garriga, augura una diada de Sant Jordi "excepcional"

     

    La consellera de Cultura de la Generalitat, Natàlia Garriga, ha augurat aquest dimarts "un Sant Jordi excepcional", i ha ressaltat les ganes de la gent d'omplir els carrers. A banda, ha lloat l'organització de la jornada que ha permès que "tot surti tan i tan bé", i ha ressaltat que és una diada que se celebra en tota Catalunya: "Sabates còmodes i a caminar, que és el que toca".

  • 12:20

    Carrizosa espera que el TC els doni la raó en el recurs contra la candidatura de Puigdemont per tenir el DNI caducat.

     

     

    El candidat de Cs, Carlos Carrizosa, "espera" que avui "o a tot tardar demà" el Tribunal Constitucional Doni la raó al seu partit pel recurs que han presentat contra la candidatura de Carles Puigdemont a les eleccions del 12-M per estar "perseguit per delictes relacionats amb el colpisme i contra la democràcia", per tenir un "padró municipal fals" i per tenir "el carnet d'identitat caducat des de fa anys". A més, ha criticat que Feijóo hagi decidit venir a Barcelona per Sant Jordi: "Si hagués estat aquí el 2017 i no el 23 d'abril en campanya, no hauria trobat respectable Puigdemont, com el va trobar quan havia de negociar la seva investidura".

  • 12:06

    Correus comença a enviar la documentació del vot per correu per a les eleccions catalanes
     

     

    Correus ha començat a enviar la documentació electoral als catalans que han sol·licitat el vot per correu per a les eleccions del 12 de maig. L'empresa ha recordat que el vot per correu es pot sol·licitar fins al 2 de maig i que el dipòsit del vot es podrà realitzar fins al 9 de maig. Correus ha explicat que reforçarà l'atenció als ciutadans en la seva xarxa, especialment, en les 334 oficines de Catalunya.

     

  • 11:46

    Les paradetes de la superilla literària de Barcelona, a ple rendiment

     

    Els carrers de Barcelona gaudeixen de la diada de Sant Jordi, que tot i celebrar-se en dia laborable, s'han omplert de gom a gom a mig matí. Les primeres previsions indiquen que serà una jornada multitudinària arreu de Catalunya.

  • 11:19

    Pere Aragonès crida a "redoblar el compromís amb la llengua" en una Diada "admirada"

     

     

    En una compareixença al Palau de la Generalitat, Aragonès ha destacat "l'orgull" de la jornada d'avui, i ha afirmat que Sant Jordi és una Diada "admirada" per altres nacions i països. El president ha reclamat que es mantingui l'ús social de la llengua, utilitzant-la en "tots els àmbits i accions" del dia a dia, i ha subratllat que el català és una "eina d'ascensor social".

  • 10:54

    Els polítics també celebren la diada de Sant Jordi, enguany a les portes de la campanya electoral. 

     

  • 10:53

    L'escriptor Miqui Otero presenta el seu llibre 'Orquesta', una de les novetats per aquest Sant Jordi. 

     

    El també periodista estarà signant tot el dia de Sant Jordi amb l'editorial Alfaguara a Barcelona, d'on surt per primera vegada en una novel·la seva: "Tenia la necessitat de sortir de la ciutat i explorar un altre tipus de territori"". 

  • 10:51

    Primera diada de Sant Jordi en dia laborable: s'espera que sigui multitudinària

     

    La diada de Sant Jordi 2024 a Barcelona es preveu multitudinària i amb més roses venudes que l'any passat. Així ho asseguren els floristes de Mercabarna-flor, que xifren en 7 milions les roses que es vendran enguany, un 20% més que el 2023. I és que és la primera diada que cau en dia laborable després de la pandèmia, cosa que afavoreix que la gent no surti a fora i es quedi a la ciutat per passejar i comprar aquestes flors.

  • 10:42

    Jordi Puntí, Ramon Gener i Jaume Clotet inicien amb ganes un Sant Jordi amb "premi"


    Els guanyadors dels premis Sant Jordi, Ramon Llull i Josep Pla, Jordi Puntí, Ramon Gener i Jaume Clotet, respectivament, han iniciat la jornada de Sant Jordi amb un esmorzar organitzat pel Grup 62, amb moltes "ganes i responsabilitat", segons han coincidit els tres. L'autor de 'Confeti', Jordi Puntí, no ha amagat que aquest 23 d'abril és diferent del d'altres anys perquè mai abans havia guanyat un premi al no haver-se presentat a cap.

  • 10:30

    Primeres compres de llibres i roses a la Rambla de Ferran, a Lleida

     

    A Lleida l'activitat es concentra sobretot a la Rambla de Ferran i a l'avinguda Francesc Macià. Força formigueig de públic dels més matiners que busquen les primeres compres.

  • 10:20

    Escriptors i editors donen el tret de sortida al Sant Jordi 2024 amb el tradicional esmorzar literari de Barcelona al Palau de la Virreina.

     

     

    L'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha obert la diada de Sant Jordi amb el tradicional esmorzar d'escriptors al Palau de la Virreina, al costat de la traductora Marta Pera. Al tradicional esmorzar d'escriptors han acudit 350 persones, entre elles autors com Carme Riera, Hernán Díaz, Rodrigo Fresán, Maria Barbal, Eva Baltasar, Clara Queraltó i Marc Pastor, entre altres.

  • 10:05

    Ambient de festa al centre de Barcelona des de primera hora del matí per Sant Jordi

     

    Des de primera hora del matí l'ambient dels carrers del centre de Barcelona és de festa. La festa de la literatura amb escriptors i escriptores signant a les parades de les llibreries i editorials. Moltes persones que passegen i aprofiten el trajecte a la feina per comprar roses.

  • 09:40

    Carmen Calvo no preveu inestabilitat en el Govern central després de les eleccions catalanes: "No la veig"

     

     

     "No he vist mai la inestabilitat del govern de Pedro Sánchez. No l'he vista mai. No la vaig veure en la convocatòria de les gallegues. Crec que en la convocatòria de les gallegues, en realitat, no va canviar res. No l'he vista en la convocatòria de les basques. En les catalanes tampoc no ho veig, francament", ha assegurat en una entrevista al Cafè d'Idees de La 2 i Ràdio 4.

  • 09:28

    Arrenca el Sant Jordi 2024 amb previsions optimistes per floristes i llibreters

    23 d'abril, diada de Sant Jordi, un dia que torna a ser feiner i sense cap restricció per COVID, per aquest motiu el sector de floristes i llibreters, entre d'altres, es mostra molt optimista. Es preveu que es venguin 7 milions de roses i 2 milions de llibres. A Barcelona, la superilla literària es comença a omplir de parades i els més matiners aprofiten per passejar sense les aglomeracions que s'esperen per d'aquí a unes hores. 

  • 9:10

    Laura Borràs: "Que el Govern ha de ser independentista és inequívoc". 

     

     

    La presidenta de Junts per Catalunya, Laura Borràs, ha carregat contra el darrer govern de la Generalitat capitanejat per Pere Aragonès i amb els republicans en minora després que Junts deixés de formar-ne part el 2022. "De fet, a la pràctica ha funcionat com un tripartit amb els vots dels comuns i el PSC. Per nosaltres que el Govern ha de ser independentista és inequívoc" Borràs ha apel·lat a la necessitat d'una bona gestió a la Generalitat i per fer "un bon govern".

     
  • 9:00

    La forta tempesta i calamarsada a la zona de Tarragona deixa 38 avisos als Bombers. 

     

     

     

    Els Bombers de la Generalitat han rebut 38 avisos entre les 22.00 i les 1.15 hores d'aquest dimarts per una forta tempesta i calamarsada que es va registrar a la regió d'emergències de Tarragona, principalment a Torredembarra. En cap dels serveis hi ha hagut cap persona afectada.

     
  • 8:25

    EL TEMPS | La previsió d'aquest dimarts 23 d'abril d'El Temps de RTVE Catalunya amb el Sergi Loras.

  • 8:20

    Aitana Bonmatí, millor esportista del 2023 als Premis Laureus
     

     

     

    La jugadora del Barça i de la selecció espanyola de futbol Aitana Bonmatí va ser escollida ahir millor esportista de l'any 2023 a la gala dels premis Laureus. L'organització va atorgar el premi a Aitana per "jugar un paper decisiu en el títol mundial amb Espanya i brillar amb el Barça durant la temporada". La migcampista catalana guanya l'únic premi que li faltava després d'haver aconseguit la Lliga, la Champions, el Mundial i la pilota d'or.
     

  • 8:10

    L'assignació de places d’FP inicial per al curs 2024-2025 |es farà sobre la nota i l'oferta integrada creix un 7,7%. 

     

     

    L'assignació de places d'FP inicial per al curs vinent es farà sobre la nota i no segons l'ordre de petició. És una de les principals modificacions que ha introduït el Govern al procés de prenscripció d'aquests estudis, que enguany es farà en un únic termini, del 24 al 30 de maig. En total, l’oferta integrada s’incrementa un 7,7% més que l’any passat. 

     
  • 8:05

    Diada de Sant Jordi: s'espera vendre 7 milions de roses i 1,9 milions de llibres. 

     

     

    Pendents del cel, després d'un dilluns de pluja, neu i calamarsa els floristes i els llibreters preparen el seu gran dia, la diada de Sant Jordi. A aquesta hora, ja ho veuen, es comença a preparar una llarga jornada en què s'espera vendre 7 milions de roses i un milió 900.000 llibres. Els autors es fan carnals davant els lectors, i malgrat ser un dia laborable, Catalunya viu el dia com si fos festa. Enguany, a més la presència política serà destacada, a les portes, divendres, de l'arrencada de la campanya de les eleccions catalanes. 

  • 8:00

    Bon dia! Segueix aquí l'actualitat d'aquest dimarts 23 d'abril de 2024

     

     

    Consulta aquí les notícies més destacades d’ahir.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz