Cataluña
Crim

3 detinguts per un apunyalament mortal a Terrassa

  • Al voltant de la mitjanit hi ha hagut una baralla entre dos grups de persones a un local de la carretera de Montcada

  • Una persona ha mort i dues més han resultat ferides de diversa consideració

  • La Policia Local ha efectuat 3 arrestos per presumpta vinculació amb el cas i els Mossos han obert una investigació

Lluna Peiró | Roger Franco
2 min.

Els Mossos d'Esquadra investiguen la baralla que s'ha produït la matinada passada en un bar de Terrassa, al Vallès Occidental. Arran de l'enfrontament, un home ha mort apunyalat i dues persones més han resultat ferides de diversa consideració.

Baralla mortal amb armes blanques a Terrassa

Segons fonts policials, la batussa amb armes blanques ha passat al voltant de la mitjanit en un local d'oci situat al número 604 de la carretera de Montcada, al polígon industrial les Glòries. Els Mossos han rebut un avís que s'havia desencadenat una baralla entre dos grups i que un home havia resultat greument ferit.

En arribar al llocs dels fets, acompanyats de la Policia Municipal i efectius del Servei d'Emergències Mèdiques, els agents han comprovat que hi havia una persona morta i que dues més presentaven ferides de diversa consideració.

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut tres persones presumptament relacionades amb els fets i els Mossos han obert una investigació per aclarir el crim.

Una altra baralla mortal a Vic

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra estan investigant les circumstàncies de la mort d'un home a Vic com a conseqüència de les lesions rebudes durant una baralla que va passar la matinada de divendres a dissabte.

Segons fonts policials, la baralla va passar al voltant de la una al barri del Remei de la capital osonenca. En arribar-hi els Mossos, els agents van contactar amb una persona que els va explicar que havia estat agredida amb un objecte contundent però no va voler ser atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i va rebutjar ser traslladat a cap hospital.

Gairebé 24 hores després, els Mossos van rebre un avís de la mateixa víctima, que aleshores sí va ser portada a un centre hospitalari i on va acabar morint a causa de les lesions.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz