Cataluña
Crims

Investiguen dos apunyalaments mortals a Barcelona i l'Hospitalet

  • Els Mossos han detingut el presumpte autor de l'agressió a la capital catalana i no descarten més detencions

Roger Franco
2 min.

Els Mossos d'Esquadra investiguen dos crims per arma blanca i arran de baralles a Barcelona i a l'Hospitalet de Llobregat.

Pel que fa a la primera agressió, la policia catalana ha confirmat que l'home detingut divendres al migdia per un apunyalament mortal durant una baralla a la Via Júlia de Barcelona, al districte de Nou Barris, la nit de Reis és el presumpte autor material de la ganivetada mortal.

En un primer moment es va pensar que l'arrestat estava implicat en el cas, però que no era el responsable de la mort de la víctima, ja que no hi havia prou indicis per assenyalar-lo com a culpable. El presumpte autor de l'apunyalament passarà a disposició judicial aquest dilluns.

La investigació es manté oberta perquè hi podria haver més persones implicades en la baralla que va acabar amb un home mort per arma blanca i una altra persona ferida que va haver de ser traslladada a un centre hospitalari amb ferides de poca gravetat.

Un altre apunyalament a l'Hospitalet

D'altra banda, també s'investiga la mort d’un home a l’Hospitalet de Llobregat (Baix Llobregat) que va passar el vespre de dijous, cap a dos quarts de nou.

La víctima va patir una agressió amb arma blanca arran d'una baralla i com a resultat de la gravetat de les ferides va morir. En aquest cas tampoc s'ha produït encara cap detenció relacionada amb el cas.

Baralla multitudinària a Barcelona

Tres persones han resultat ferides en una baralla multitudinària amb entre 20 i 30 persones implicades. Ha passat cap a dos quarts de sis de la matinada davant la discoteca Downtown de Barcelona, situada a l'avinguda Dr. Marañón de la capital catalana.

La batussa ha deixat un ferit amb una fractura cranial, un segon afectat amb una fractura al pòmul i un tercer ferit lleu. Un cop la policia ha arribat al lloc de la baralla els implicats han fugit i s'han dispersat per la zona. Els Mossos estan investigant el cas.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz