Cataluña
Barcelona

Investiguen la mort d'un home davant d'una discoteca del Paral·lel

  • A l'abril una baralla davant del mateix local es va saldar amb 4 persones ferides per ganivetades

  • La patronal de l'oci nocturn Fecalon demana més control de les armes blanques

  • Busquen un home que ha ferit de gravetat una dona a Gràcia

Maria Tarsà | Roger Franco
2 min.

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un jove aquest diumenge a la matinada a l'Avinguda Paral·lel de Barcelona. La policia catalana ha estat alertada cap a les sis de la matinada de què hi havia un noi ferit prop de les Drassanes.

Fonts municipals han confirmat que els fets s'han produït davant de la discoteca 'Brisas del Caribe'. La policia ha obert una investigació per aclarir les causes de la mort i per identificar i localitzar el presumpte autor de l'agressió.

Hi ha precedents

L'abril passat una baralla davant la discoteca va acabar amb quatre ferits per arma blanca. Dies després, una macrooperació policial va localitzar armes blanques i drogues en aquest establiment. Segons fonts municipals, el districte de Sants-Montjuïc fa mesos que persegueix els incompliments del local d'oci en l'àmbit del règim d'activitats, però l'Ajuntament de Barcelona no té competències per tancar-la per raons de seguretat.

La patronal reclama més seguretat

La patronal de l'oci nocturn Fecalon ha reclamat més seguretat als entorns dels locals i denuncia, a través d'un comunicat, els robatoris que pateixen els seus clients i "l'alt nivell d'inseguretat que hi ha a la ciutat". Davant d'això, el secretari general de Fecalon, Fernando Martínez, ha dit que "és urgent i necessari un control exhaustiu de les armes blanques".

Els fets de la matinada passada han passat cap a les sis, quan els serveis d'emergències han estat alertats de què hi havia un jove ferit al Paral·lel. Fins al lloc s'han desplaçat diverses dotacions dels mossos i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han localitzat el jove mort. La policia ha obert una investigació per aclarir les causes de la mort i per identificar i localitzar el presumpte autor de l'agressió.

Agressió a Gràcia

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra estan buscant l'autor de l'apunyalament d'una dona aquest diumenge a la tarda al barri de Gràcia de Barcelona. La víctima ha estat atacada al carrer de Vic al voltant de les 15.00 hores i ha hagut de ser traslladada a l'hospital.

Segons alguns testimonis, l'atacant era un home que ha agredit la víctima amb un ganivet de cuina que ha deixat a terra abans de fugir corrent. Els Mossos no han confirmat que el suposat autor de l'agressió sigui la parella de la dona apunyalada.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz