Televisión
Cafè d'idees

Josep Bou: "O marxen determinades persones del PP, o marxo jo"

Notícia - Cafè d'idees 
  • El portaveu del PP a l'Ajuntament de Barcelona defensa una unió a Catalunya entre PP, C's i VOX

  • Defineix la CUP com "trinxaires" i espera que no entrin a formar part del govern

  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

RTVE.ES
2 min.

Josep Bou, portaveu del PP a l'Ajuntament de Barcelona, s'ha mostrat molt crític amb l'estratègia del seu partit. Ha demanat fer neteja a l'estructura gestora, i ha avançat un ultimàtum: "si en dues setmanes no marxen determinades persones del partit, marxaré jo". Ha reconegut que els resultats decebedors aconseguits a les passades eleccions catalanes són proporcionals a la feina feta, i ha afirmat que hi ha "una camarilla" al PP català que està fent d'aturador del partit.

Unió del partits de dretes, incloent-hi VOX

El portaveu del PP a l'Ajuntament de Barcelona ha defensat una unió dels partits constitucionalistes i de dretes del Parlament de Catalunya, on hi estarien el PP, Ciutadans i VOX. Defineix la formació liderada per Santiago Abascal com "de dreta pura", i no d'extrema dreta.

Salvador Illa, el seu candidat preferit per la Generalitat

Josep Bou ha afirmat que votaria "ara mateix i sense demanar permís a ningú" Salvador Illa com President de la Generalitat perquè és constitucionalista. Ha plantejat que seria saludable democràticament una alternança a Catalunya després de 40 anys de governs nacionalistes, i ha inclòs el tripartit liderat per José Montilla en aquesta definició.

Els "trinxaires" de la CUP

El portaveu dels populars a l'Ajuntament de Barcelona ha expressat la seva preocupació davant la possibilitat que ERC governi amb el suport de la CUP a la Generalitat. Els ha definit com "trinxaires", i ha lamentat que, si finalment entren dins el govern, "haurem de bufar".

Tàctiques de guerrilla urbana

Josep Bou ha definit com "tàctiques de guerrilla urbana" els violents aldarulls de les nits passades a Barcelona. Ha criticat que Ada Colau i Pere Aragonès hagin trigat sis dies a sortir i condemnar els actes violents. Ha afirmat que el motiu ha estat no malmetre les negociacions amb la CUP, perquè Arran, la seva secció juvenil, ha convocat algunes d'aquestes accions al carrer.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz