Televisión

Sergi Sabrià "No és la proposta més 'guai', però volem una independència que no duri 8 segons"

Notícia - Cafè d'idees 
  • El vicesecretari general d'ERC insta Junts a oferir una alternativa a la taula de diàleg

  • Sabrià assegura que Pedro Sánchez no vol que els polítics presos sortin al carrer

  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

RTVE.ES
2 min.

Sergi Sabrià, vicesecretari general d'ERC, ha defensat l'estratègia del seu partit per assolir la independència afirmant que "no és la més ràpida, ni la més guai" però no vol que només "duri vuit segons". Ha considerat que passar del 50% els hi ha donat més força a la mesa de diàleg amb l'Estat, i ha demanat a JxCat que ofereixi una alternativa a aquesta negociació.

Pedro Sánchez no vol que els presos independentistes siguin lliures

El vicesecretari general d'ERC s'ha mostrat convençut que Pedro Sánchez no vol indultar els politics presos. Ha recordat que alguns indults anterior atorgats pel Govern de l'Estat s'han tramitat en només un mes i mig. També ha confirmat que no acceptaran governar ni tan sols amb el suport extern del PSC, al que ha acusat de voler-los posar a la presó amb les decisions judicials i de la fiscalia.

La CUP, nova etapa formant part del govern

Sergi Sabrià ha insistit que vol que la CUP faci un pas més cap a la governabilitat implicant-se en el futur govern, i s'ha mostrat satisfet per l'evolució de les converses amb els cupaires. Ha matisat que les dues formacions tenen un compromís per avançar en quatre punts sobre el futur model d'ordre públic, però no hi ha acord tancat.

Junts per Catalunya: només parla d'independentisme

El vicesecretari general d'Esquerra ha destacat que amb JxCat els hi costa establir converses que vagin més enllà d'un full de ruta independentista. Ha apostat per prioritzar resoldre la pandèmia i les seves conseqüències, i ha recordat que l'independentisme rep suport de la gent quan està al costat del dia a dia. Ha afirmat que el seu partit va fer una digestió ràpida dels fets de l'1O i que d'altres formacions ho ha paït més lentament.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz