Televisión

Baixa la intensitat en la setena jornada de protestes a favor de Pablo Hasél

  • La nit acaba sense ferits però amb 3 detinguts i una desena de contenidors cremats

  • Els primers incidents es tornen a produir a la Via Laietana amb llançament d'objectes a la policia

RTVE Catalunya
2 min.

La setena nit de protestes ha estat menys violenta i molt menys massiva. Aquesta vegada, la concentració ha començat des de l'Arc de Triomf, enmig de la pluja, i ha concentrat entre 800 i 900 persones. Una xifra que ha anat reduint-se amb el pas del temps i que ha quedat reduïda a 150 quan hi ha hagut el llançament d'objectes a la comissaria de la Policia Nacional de la Via Laietana.

Incidents a Via Laietana

A la prefectura de Policia Nacional hi ha hagut una pluja d'ampolles de vidre. Els concentrats han continuat llavors per la zona del Palau de la Música, on també s'ha cremat algun contenidor. N'han bolcat i entrecreuat diversos al carrer Girona, però alguns no els han pogut encendre perquè estaven molls per la pluja. Alguns veïns els han escridassat des del balcó i s'ha produït algun moment de tensió amb els vàndals i alguna barricada.

Pere Aragonès defensa els Mossos d'Esquadra i fa una crida a què les mobilitzacions siguin pacífiques

Finalment, els Mossos han aconseguit dispersar els concentrats amb el mètode del 'carrusel', fent circular els vehicles a gran velocitat perseguint els concentrats que provocaven incidents. Els Mossos han informat de 3 detencions, dues per requeriments pendents i una per desordres públics, i de 10 contenidors cremats. La nit ha acabat sense la intervenció del SEM. És a dir, sense ferits.

Mediació dels Mossos

Els Mossos han activat agents de l'Àrea de Mediació, com han fet la resta de dies, però en les últimes cinc nits no han trobat interlocutors per dialogar, segons han informat a través de Twitter.

.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz