Televisión
Cafè d'Idees

Àngels Chacón: "Demano un full de ruta clar i realista. Que no ens prenguin més el pèl"

  • La candidata del PDeCAT no donarà suport a un Govern on estigui el PSC o la CUP

  • Defensa la centralitat del seu partit i defineix JxCAT i ERC com a formacions d'esquerres

  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

RTVE Catalunya
2 min.

Àngels Chacón, candidata del PDeCAT a la Generalitat, demana "un full de ruta clar i realista" per assolir la independència i que "no es pregui més el pèl" als votants. Es mostra crítica amb els partits que defensen la unilateralitat i la immediatesa. També reconeix la seva frustració després de l'1-0.

Ni PSC ni CUP

La candidata del PDeCAT reitera que no donarà suport a un govern de Salvador Illa, a qui associa amb l'aplicació del 155. Confirma que ha exigit al candidat socialista que demani perdó per l'aplicació de l'article que va destituir el Govern de la Generalitat. Igualment, assegura que no estarà en un govern on estigui la CUP, amb els que tenen línies ideològiques totalment oposades.

Ocupar habitatges, un problema greu

Àngels Chacón es mostra molt crítica amb l'ocupació d'habitatges. Demana que no es normalitzi i retreu a la CUP que hagi fet un manual d'ocupació on s'explica, per exemple, com punxar la llum. Destaca que si una família no té un lloc on anar és perquè l'administració no ha donat cobertura a aquests problemes. Chacón ha definit el PDeCAT com un partit de centre mentre JxCAT i ERC els situa a l'esquerra.

El futur de la planta de Nissan

La candidata del PDeCAT defensa la gestió que va fer com a consellera d'Empresa per mantenir la factoria de Nissan a Barcelona. Un objectiu que no es va aconseguir i que situa en l'estratègia geopolítica de la multinacional japonesa. Àngels Chacón confia que una fàbrica de bateries elèctriques ocupi el seu lloc a la Zona Franca. Un projecte, diu, que ella mateixa va deixar molt avançat quan era al Govern.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz