Televisión
Cafè d'Idees

Ignacio Garriga: "Mai pactarem amb Illa, és part del problema"

  • El candidat de VOX a la Generalitat acusa el Departament d'Interior de no defensar-los davant els atacs dels antifeixistes

  • Afirma que la inseguretat ciutadana és el tema que més preocupa a la societat catalana

  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

RTVE.ES
1 min.

Ignacio Garriga, candidat de Vox a la presidència de la Generalitat de Catalunya, assegura que després de les eleccions del 14 de febrer no pactaran amb el candidat del PSC, Salvador Illa. "És part del problema", ha dit, destacant que ha fet "la pitjor gestió de la pandèmia en tot el món" i acusant-lo de voler "reeditar el tripartit".

Actitud passiva dels Mossos davant agressions a VOX

Ignacio Garriga confirma que el seu partit ha denunciat davant la Junta Electoral que la Generalitat ha ordenat al Mossos "no carregar contra els radicals" que els ataquen quan fan campanya. Es refereix als fets del passat dissabte a Girona, on un grup d'antifeixistes els van tirar sorra i aigua mentre feien un acte electoral.

La inseguretat, tema clau

El candidat de VOX a la Generalitat insisteix en que la inseguretat ciutadana és el tema que més preocupa als catalans, malgrat els estudis d'opinió que afirmen el contrari. Acusa els inmigrants de ser els principals responsables dels delictes i l'ocupació de vivendes.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz