Televisión
Cafè d'Idees

Miquel Roca veu lògica la decisió del TSJC

  • L'advocat i cofundador de Convergència lamenta veure en què ha quedat el seu partit

  • Celebra la marxa de Trump, però afirma que el "trumpisme" segueix present arreu del planeta

  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

1 min.

Miquel Roca, advocat i cofundador de Convergència, considera "lògica" la decisió del TSJC de suspendre cautelarment l'ajornament de les eleccions catalanes. Explica que si no hi ha confinament domiciliari és difícil justificar un ajornament. Reconeix que és un tema on s'admeten diferents opinions i arguments legals.

L'antic votant de Convergència, desorientat

Miquel Roca admet que li sap greu veure en què ha quedat Convergència, el partit del que va ser cofundador, i reconeix que té una certa sensació de fracàs. Veu l'antic votant del seu partit desorientat davant tantes propostes i creu que el seu projecte recollia una àmplia afinitat de la societat catalana.

Trump marxa: el "trumpisme" no

L'advocat i un dels pares de la Constitució es mostra satisfet per la marxa de Donald Trump però adverteix que el "trumpisme" es queda i ja està dins les democràcies avançades. Defineix "trumpisme" com l'actitud de titllar d'enemic qualsevol rival polític amb qui no et pots entendre. Descriu la democràcia com un concepte més fràgil del que creiem i sentencia: "és més fàcil guanyar la llibertat que apendre a conviure en llibertat".

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz