Televisión
Encadena't amb nosaltres!

Fundació La Muntanyeta

El nostre contacte:

La Muntanyeta

Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC)

Muntanya de Sant Pere s/n

43007 Tarragona

Tel. 977217604

Cadena de solidaritat
2 min.

Qui som?

L'APPC som una associació sense ànim de lucre amb 32 anys de trajectòria en el camp de la Paràlisi Cerebral i similars. La nostra finalitat és l'assistència, la integració i l'educació de les persones afectades de paràlisi cerebral (PC) a la nostra societat.

A quina activitat ens dediquem?

La nostra activitat varia segons el centre a què ens referim.

Tenim l'escola La Muntanyeta, que és una escola d¿educació especial dirigida a potenciar, tant dins com fora del nucli familiar, el desenvolupament motriu, intel·lectual, afectiu i social dels nens, de 3 a 18 anys, amb PC,.

Al Centre Ocupacional Gresol, els usuaris són adults. Aquí l'objectiu és que, tot vetllant per la seva integració en la societat actual, mantinguin les seves capacitats i, si pot ser, les potenciïn.

La Residència Trèvol també està destinada a persones adultes, que hi conviuen els 365 dies de l'any, i té com a finalitat cobrir les necessitats diàries dels seus usuaris a tots els nivells, físics, psíquics i socials.

Com es fa la nostra feina?

A través dels diferents professionals, des de mestres, educadors, fisioterapeutes, monitors ocupacionals, logopedes, psicòlegs, infermeria, auxiliars, etc. es realitza un pla d'intervenció multidisciplinari que variarà segons la persona, tant si és infant com si és adult, i de les necessitats que presentin en cada moment.

A més de les tasques específiques de cada professional ens ajudem d'altres activitats com la hidroteràpia, hipoteràpia, musicoteràpia, la teràpia amb animals, sortides, sistemes interactius a través de la informàtica i la música, etc.

Com hi pots col·laborar?

A través de la nostra Fundació La Muntanyeta on es poden fer aportacions econòmiques que aniran dirigides a activitats que es realitzen en els nostres serveis. Podeu contactar amb la Fundació al 977 217 604.

Una altra opció és el voluntariat en els centres.

Quina iniciativa solidària proposeu per continuar la cadena?

L'APPC proposem per a la següent baula ECOM que és una Federació d'entitats de discapacitats físics de Catalunya (entitat sense ànim de lucre que reuneix més de 100 associacions i fundacions)

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz