Televisión
Encadena't amb nosaltres!

Casal dels Infants

El nostre contacte:

Casal dels Infants 

C/ Junta del Comerç, 16

08001 Barcelona

Tel: 933170013

www.casaldelraval.org

Cadena de solidaritat
2 min.

Qui som? 

Al Casal dels Infants som persones compromeses amb la societat, amb els infants i joves que ho tenen més difícil, convençudes que tothom pot tirar endavant, si rep el suport que necessita, que tothom té dret a una segona oportunitat, a tornar a començar. Aprofitem qualsevol ocasió per obrir portes i donar oportunitats als infants i joves que més les necessiten.

Defensem que la pobresa no ha ser hereditària.

A quina activitat ens dediquem? 

Unim esforços en els barris més vulnerables ( Raval, la Mina, Besòs, Sant Roc) amb infants i joves en situació de desavantatge, per aconseguir millores concretes i duradores en el seu creixement i en el seu entorn pròxim. 

Afavorim la transformació social a través d'un projecte compartit que té cinc línies de treball diferents: suport social a infants i famílies, suport al procés escolar, integració de joves en risc, formació i inserció laboral i reforç de la comunitat.

Com es fa la nostra feina? 

La fem al costat dels protagonistes: són infants i joves marcats per la dificultat. El seu punt de partida és diferent. Ho tenen tot més difícil. Més difícil a casa, a l'escola, per formar-se, per trobar una primera feina... per relacionar-se. 

Així, treballem des d'una òptica preventiva i oferint serveis personalitzats i de qualitat. Defensem un model d'intervenció educativa en què es potencia l'autonomia dels usuaris i la participació d'aquests en el funcionament dels projectes. 

D'una manera molt simplificada, i com els nostres educadors diuen, la feina que fem es basa en: despertar il·lusions, desenvolopar el pensament crític i donar afecte.

Com hi pots col·laborar? 

Hi ha tantes maneres de col·laborar amb nosaltres com persones en el món. Qualsevol persona que en tingui ganes pot sumar el seu esforç al dels més de 500 voluntaris i 3.000 col·laboradors que, dia a dia, donen la volta a les realitats més difícils. Hi ha un ventall inesgotable de maneres de donar oportunitats: fes-te voluntari, fes-te col¿laborador econòmic, fes d'altaveu de la nostra feina o suma't a la mobilització- actua.

Al Casal sabem que si no fos per tothom ningú no seria res.

Quina iniciativa solidaria proposeu per continuar la cadena de solidaritat? 

Us proposem la tasca que fan des de la fundació Ateneu Sant Roc de Badalona.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz