Televisión
Encadena't amb nosaltres!

Fundació Marianao

El nostre contacte:

Fundació Marianao

C/ Girona, 30 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Tel: 936303062

www.marianao.net

Cadena de solidaritat
2 min.

Qui som?

La Fundació Marianao és una institució d'iniciativa social sense afany de lucre que promou projectes i serveis socioeducatius adreçats a la infància i la joventut, persones adultes i amb caràcter general, a la població de Sant Boi de Llobregat, incidint de manera especial en els col·lectius en situació de risc i vulnerabilitat social. 

A quina activitat ens dediquem?

Com es fa la nostra feina? 

La Fundació Marianao vol treballar des de la dimensió pública, és a dir, pretén oferir un conjunt de serveis en l'àmbit de l'atenció a les persones des de la xarxa pública com a entitat d'iniciativa social. Es parteix d'un fonament que combina el treball dels professionals i d'un ampli grup de persones que participen d'una manera altruista, col·laborant en diferents nivells i activitats. Tot el conjunt d'activitats i projectes comporta la implicació de totes les persones en l'organització per tal de garantir uns serveis de qualitat. 

Com pots col·laborar? 

Es pot col¿laborar amb nosaltres des de diferents espais i models:a) a partir d'experiències de voluntariat actiu, assumint responsabilitats en l'àmbit de l'acció educativa i la intervenció social. 

b) col·laborant a partir d'experiències de patrocini o mecenatge que ja és donen per exemple amb institucions i empreses privades. 

c) a partir de la signatura d'acords o convenis que permetin la creació d'espais de relació entre la Fundació Marianao i d'altres organitzacions: per a desenvolupar accions formatives, participació en iniciatives de responsabilitat social corporativa, etc 

Quina iniciativa solidària proposeu per continuar la cadena de solidaritat? 

Us proposem la Fundació Casal l'Amic, de Tarragona. 

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz