Cataluña
Eleccions municipals 2023

Diari de Campanya | Junts aconsegueix fixar en el centre la pugna pel vot independentisme

B. GÁLVEZ | M. GUASCH | M. BOSCH | D. GALLACH

L'actualitat a només tres dies pel final de la campanya de les eleccions municipals del 28M els partits aprofundeixen en la consolidació dels seus votants i llencen missatges per intentar acabar de convèncer els que encara no saben si acudir a les urnes diumenge.

Junts per Catalunya s'ha desplaçat a Arenys de Munt, on es va fer el 2009 la primera consulta independentista, per reclamar no dividir el vot sobiranista i votar aquest diumenge també "en clau de país". Els republicans han decidit no deixar passar els atacs i els acusen des de Sant Cugat del Valles de "no tenir un projecte clar". A Barcelona, Ernest Maragall també ha acusat Colau i Collboni de "voler esborrar l'1-O".

En canvi, els socialistes busquen el vot que es desmarca de l'independentista. L'alcaldable de Barcelona acusa Trias d'haver tornat per fer un favor a Puigdemont i Borràs i de formar part d'un partit que "genera inestabilitat". En la mateixa línia, el popular Daniel Sirera s'ha refermat en marcar el no a la independència com a línia vermella dels seus suports postelectorals.

Els comuns, en canvi, intensifiquen els missatges en clau més social i a Tarragona situen el focus en el rescat bancari per demanar a les entitats que es facin càrrec de les hipoteques impagades. A Barcelona, l'acte central d'Ada Colau, s'ha celebrat a Plaça Catalunya que rememorant com a escenari de protestes. L'alcaldessa adverteix del perill de "fer marxa enrere" amb una hipotètica entesa entre Trias i Colloni"

Entre les propostes del dia, destaca la voluntat de posar ordre a la circulació de patinets i bicicletes de Ciutadans o la recuperació dels toros a La Monumental de Valents.

Campanya de les municipals a Catalunya: 24 de maig de 2023

RTVE Notícies
Minuto Descripción
  • 21:46

    LLEIDA | Turull demana que a la campanya es parli de l'1-O i del "compromís" amb el país

     

    El secretari general de Junts, Jordi Turull, ha acusat als partits que diuen que s'ha de parlar de "places i papereres". "Això vol dir que és una campanya de perfil baix", ha dit el líder de Junts i en aquest sentit ha reivindicat el que va suposar el referèndum de l'1-O per al compromís del país. El secretari general de Junts ha elogiat en aquest sentit el candidat de partit a l'alcaldia de Lleida, Toni Postius. En l'acte final de campanya a la capital del Segrià, Turull també ha lamentat que hi hagi massa polítics que només "miren a la roda" en qüestions com la sequera i ha avisat que quan hi ha "incompetència", s'acaba pagant

  • 21:33

    Ada Colau crida al vot "per no retrocedir en drets i llibertats" davant l'amenaça de l'entesa Trias-Collboni

     

     

    L'alcaldessa i candidata de BComú, Ada Colau, ha tret pit de la seva gestió en l'acte central de la seva campanya a la Plaça Catalunya, que els comuns rememoren com a escenari de les grans protestes socials com el 15M. Colau ha fet una crida a omplir les urnes el 28-M  per no retrocedir "en drets i llibertats". "Ens van dir 'si voleu canviar les coses, presenteu-vos' i aquí estem disposats a guanyar un cop més", ha dit.  L'alcaldessa de Barcelona s'ha referit així a l'amenaça d'una hipotètica entesa entre Jaume Collboni i Xavier Trias. En aquest sentit, el número 2 de la candidatura, Jordi Martí diu que els comuns representen "el socialisme de veritat".

  • 21:13

    Jaume Collboni acusa Xavier Trias d'haver tornat "per fer-li un favor a Puigdemont i Borràs"

     

     

    El candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, ha alertat que si el candidat de Junts, Xavier Trias, guanya les eleccions "qui serà a primera fila aplaudint serà Laura Borràs i qui aplaudirà des de Waterloo serà Carles Puigdemont". Durant un míting de campanya a Sarià-Sant Gervasi Collboni ha acusat Junts de ser un partit "radical" i precisament per això ha fet una crida al votant moderat. En aquesta línia, el ministre de Cultura, Miquel Iceta, ha fet una crida al "vot intel·ligent" per evitar "el retorn de la Barcelona grisa i trista, ni que tornin velles glòries que ja no estan cridades a fer gaire cosa".

  • 20:12

    SANT CUGAT DEL VALLÈS | Esquerra Republicana assegura que consolidarà el "canvi històric"

     

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès, assegura que els governs no són una anècdota i que "hem vingut a fer un canvi històric. Ho vam fer a Sant Cugat; ho estem fent a Catalunya i el consolidarem el pròxim 28 de maig arreu del territori". Els republicans confien a mantenir l'alcaldia de Sant Cugat del Vallès on fa quatre anys un pacte amb la CUP va aconseguir assolir el poder a un feu històric de Junts. ERC mobilitza els membres del govern arreu del territori per mobilitzar el vot. L'exconseller Raül Romeva ha criticat Junts per Catalunya que "donin lliçons sense tenir un projecte clar". 

  • 21:05

    Xavier Trias demana canviar el model de Colau: "Es vota un dia, però el càstig dura quatre anys". 

     

    L'alcaldable de Junts, Xavier Trias, ha centrat la seva intervenció en un acte electoral a Sarrià en advertir del perill que el model d'Ada Colau continuï endavant. Adverteix que votar Collboni equival a mantenir l'actual alcaldessa, a qui ha acusat de ser culpable que la ciutat estigui "bruta, insegura i la mobilitat sigui una bogeria". Trias ha lamentat que ara "la gent vulgui marxar, perquè s'ha convertit en una ciutat incòmoda". El candidat de Junts a Barcelona també ha retret a Ernest Maragall que "està despistat i encara no s'ha adonat del que li van fer". En aquest sentit, ha dit que "tota l'estona esta ajudant a Colau i al senyor Sánchez.  

  • 21:03

    SABADELL | Ignacio Garriga (Vox): "El PSC representa la corrupció institucional a Catalunya"



    El secretari general de Vox, Ignacio Garriga, ha assegurat aquest dimecres que "el PSC representa la corrupció institucional a Catalunya" i els ha acusat de robar diners dels impostos, literalment, per a afavorir als seus amics, ha dit. Així ho ha dit en un acte del partit a Sabadell al costat de l'alcaldable en el municipi, Nuria Acacio, on ha recordat al exalcalde de la ciutat Manuel Bustos, condemnat pel cas Mercuri. Sobre l'actual alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés (PSC), ha sostingut que "vol revalidar altres quatre anys per a continuar enganyant i no fer res del que promet en campanya electoral".

  • 20:00

    Valents revocarà l'obligació de reservar el 30% de les noves promocions a habitatge social. 

     

    L'alcaldable de Barcelona, Eva Parera, assegura que la mesura ha estat un fracàs. Adverteix que a la ciutat ja no hi volen treballar les promotores i les constructores per culpa de les normatives coercitives de l'Ajuntament. En aquest sentit, ha deixat clar que vol acabar amb l'intervencionisme d'Ada Colau en matèria d'habitatge per facilitar que es pugui edificar a la ciutat. 

  • 19:50

    Maragall acusa Colau i Collboni de "pretendre esborrar l'1-O" 

     

     

    El cap de llista d'ERC a les eleccions del 28-M a Barcelona, Ernest Maragall, ha acusat l'alcaldessa i candidata de BComú, Ada Colau, i el del PSC, Jaume Collboni, de "pretendre esborrar l'1-O". A més, Maragall ha assegurat que el cap de llista de Trias per Barcelona, Xavier Trias, ho accepta amb "tota tranquil·litat". Durant un acte de campanya al Poblenou, l'alcaldable d'ERC també ha avisat que Collboni i Trias només busquen mantenir el seu poder, després d'haver teixit un "sistema d'enteses" per "dominar" la ciutat: "PSC i Convergència són resignació i denúncia". 

  • 19:30

    BLOC DE CAMPANYA | ERC pugna per revalidar l'alcaldia de Sant Cugat del Vallès a costa de Junts

     

    Acte d'Esquerra a Sant Cugat del Vallès, on va aconseguir l’alcaldia a costa de Junts, que havia guanyat en vots.  Prèviament, Ernest Maragall ha fet referència novament a la sociovergència i acceptar discursos de l'extrema dreta. Els líders de Junts insisteixen, fora de Barcelona, a mobilitzar el vot independentista. Precisament, l’alcaldable popular, Daniel Sirera, situa en aquesta qüestió la línia vermella per possibles acords. 

     

    Acte central de Barcelona en Comú a plaça Catalunya en suport de l’alcaldessa Ada Colau, que crida a la mobilització per evitar un pacte Trias-Collboni. El socialista Jaume Collboni incrementa les crítiques als adversaris. Aquesta tarda l’acompanya Miquel Iceta a un acte a Sarrià, on a la mateixa hora també protagonitza un acte de campanya, Xavier Trias. Ciutadans assenyala la mala mobilitat a Barcelona: vol canviar l'ordenança municipal i regular patinets i bicicletes.

  • 19:07

    El conseller Joan Ignasi Elena anuncia que es farà militant d'ERC

     

    El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ho ha anunciat aquest dimecres  durant un míting de campanya per les eleccions del 28-M, al Poblenou: "He decidit fer un pas més". Elena, que com el candidat a Barcelona, Ernest Maragall, havia militat al PSC, ha afirmat que ERC representa ara "la gran casa de l'esquerra nacional" de Catalunya. 

  • 18:30

    INCIDENT | Uns 30 activistes de l'Antiga Massana interrompen l'acte central de campanya de Colau
     

     

    L'incident s'ha produït quan intervenia el tinent d'alcalde de Cultura i número 2 de la candidatura, Jordi Martí.  Uns 30 activistes de la Antiga Massana han interromput a la plaça Catalunya, en l'acte central de Barcelona en Comú amb la presència d'unes 1.000 persones. Els manifestants han entrat en la plaça cridant "la Antiga Massana és del barri", amb pancartes i amb pots de fum. L'acte s'ha reprès en pocs minuts sense més incidents. 

  • 16:55

    AGENDA | Acte de la CUP amb l'alcaldable a Barcelona, Basha Changue, sobre el model territorial. També hi participa Laure Vega, Melani Barbero, Jordi Gutiérrez, Ivan Patrici Navarro i Jordi Barbero. A les 19 h.

  • 16:50

    AGENDA | Acte de l'alcaldable per Valents a Barcelona, Eva Parera, a les 19 h.

  • 16:45

    AGENDA | Acte del PSC amb Miquel Iceta, Salvador Illa, l'alcaldable Jaume Collboni, Albert batlle i Sara Jaurrieta. A les 19 h.

  • 16:40

    AGENDA | Acte de l'alcaldable a Barcelona, Xavier Trias, a les 19 h.

  • 16:35

    AGENDA | El president de la Generalitat, Pere Aragonès, participa en un acte d'ERC a Sant Cugat del Vallès. També hi participa Laura Vilagrà, Natàlia Mas, Raül Romeva i l'alcaldessa i candidata Mireia Ingla. A les 19 h.

  • 16:30

    AGENDA | Acte d'ERC amb Oriol Junqueras, Joan Ignasi Elena, Ernest Maragall, Elisenda Alamany i Lourdes Arrando. A les 19 h.

  • 16:25

    AGENDA | Acte central de campanya de la candidata dels comuns a Barcelona, Ada Colau. També hi participen Jordi Martí, Janet Sanz, Jess González, Gerardo Pisarello i Laura Pérez. A les 18:30 h.

  • 16:18

    BLOC ELECTORAL | El suport o no a la independència marca alguns discursos de campanya

     

    La secretaria general de Podem i ministra de drets socials Ione Belarra ha visitat Catalunya aquest matí per primer i únic cop en tota la campanya. Ha estat a Tarragona. Les eleccions de diumenge són per a Ione Belarra un referèndum sobre el dret a l'habitatge. Cal, diu, un canvi estructural.

     

    El suport o no a la independència de Catalunya, i com això pot afectar els pactes postelectorals, ha marcat alguns dels discursos de campanya d'avui. Tot plegat en un dimecres en què alguns partits també han tractat la relació amb l'extrema dreta. Trias es confessa independentista, malgrat que la seva candidatura, diu, és plural. Collboni acusa Trias de presentar-se com a independentista i moderat a la vegada.  Per barrar l'entrada de l'extrema dreta a l'Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall ha demanat una participació massiva diumenge.

  • 14:39

    La JEC declara que Aragonès i Educació van vulnerar la legislació electoral en dos actes

     

     

    La resolució considera que van infringir l'article de la llei que impedeix als poders públics fer al·lusió a les seves "realitzacions o assoliments" des de la convocatòria fins a la celebració de les eleccions. En concret, la JEC retreu a Aragonès que en la presentació de la campanya contra incendis digués que en els últims dos anys la Generalitat ha "accelerat" les inversions al parc mòbil de vehicles d'extinció. Pel que fa a Educació, la JEC considera contrari a la legislació electoral que la Conselleria assegurés que multiplicaria "per 10 els recursos dedicats a programes de prevenció" contra l'assetjament escolar, segons la nota de premsa de l'acte per anunciar noves mesures.

  • 14:00

    BLOC DE CAMPANYA | Junts intenta reactivar l'independentisme i els comuns ataquen els bancs

     

    La caravana dels comuns, amb la secretaria general de Podemos, Ione Belarra i Jéssica Albiach al capdavant, fa parada aquest dimecres a Tarragona per fer costat a l’alcaldable Jordi Collado, amb els atacs posats als bancs. 

    A Arenys de Munt, Carles Puigdemont, carrega contra ERC per “desmobilitzar" l’independentisme i crida a votar també en clau de país. Precisament, el candidat del PP a Barcelona, Daniel Sirera, ha alertat Xavier Trias que haurà de renunciar a la independència si vol el seu suport. 

     

    El republicà Ernest Maragall, crida a impedir l’entrada de Vox al Consistori i acusa Jaume Collboni de fer-li el joc. El socialista assegura precisament que Maragall i Colau ja van tenir la seva oportunitat i que ara és el moment del PSC.  L’alcaldable de Ciutadans, Anna Grau, es proposa regular els patinets i les bicicletes a Barcelona.

  • 13:40

    Eva Parera vol recuperar els toros a La Monumental

     

    L'alcaldable de Valents s'ha desplaçat a l'avinguda del Marquès d'Argentera per plantejar el retorn de les curses de braus a Barcelona. Parera vol posar fí a la prohibició aprovada al Parlament el 2010 i recuperar La Monumental per la causa. L'altre cavall de batalla del dia per Valents passa per eliminar el Centre de Masculinitats creat pel consistori de Colau i substituir-lo per un centre de mares soles embarassades. L'alcaldable també ha reclamat acabar amb l'intervencionisme de l'Ajuntmanet per permetre treballar a les constructores i les promotores. 

  • 13:31

    Jaume Collboni assegura que "ara és l'hora del PSC"

     

    L'alcaldable socialista a Barcelona ha advertit que Xavier Trias i Ada Colau "ja van tenir la seva oportunitat" i que "ja van perdre les eleccions". En aquest sentit, reclama el vot argumentant que "ara demano que l'oportunitat del diumenge si li doni al PSC, que ha donat els millors moments de Barcelona". En una roda de premsa a l'agència EFE, Collboni s'ha proposat fer tornar les empreses que van marxar de Catalunya, però amb la complicitat de la Generalitat. El candidat del PSC també planteja importants reformes a Montjuïc per celebrar el 100 aniversari de l'Exposició Universal del 29, que passen per renovar el Palau Sant Jordi o que el Palau d'Esports es destini als jocs electrònics. 

  • 13:11

    TARRAGONA | Podemos vol obligar als bancs que cobreixin els impagaments de les hipoteques amb un fons

     

    La caravana dels comuns, amb la secretaria general de Podemos, Ione Belarra i Jéssica Albiach al capdavant,  fa parada aquest dimecres a Tarragona per fer costat a l’alcaldable Jordi Collado, amb els atacs posats als bancs. Belarra ha anunciat que registraran al Congrés una proposició de llei que obligui els bancs a crear un fons de garantia que serveixi per cobrir una possible onada d'impagaments hipotecaris davant la pujada de tipus. Per Podemos, d'aquesta manera es compensaria el rescat públic de 60.000 milions durant la crisi financera del 2008. 

  • 13:06

    El tercer sector reclama als ajuntaments deixar de posar traves per empadronar-se

     

    Les entitats socials de Catalunya reclamen als partits polítics que tinguin una voluntat real per aplicar la llei del padró municipal. Denuncien que, tot i ser obligatori per tots els ajuntament, 35 municipis continuen posant traves per empadronar-se a les persones que es troben en situació d'exclusió residencial. Les entitats recorden que el padró és la porta d'accés al sistema sanitari o a l'educació i no garantir aquest dret és considerat com a racisme institucional.

  • 12:46

    Trias recrimina a Colau que no hagi fet habitatge i ara proposi el model d'Amsterdam

     

    El candidat per Barcelona Xavier Trias ha recriminat a l'alcaldessa Ada Colau que no hagi fet habitatge a la ciutat i ara plantegi el model d'Amsterdam. "Com és que no l'ha aplicat ja?", s'ha preguntat l'endemà del debat electoral a TV3 en què la candidata dels comuns va proposar copiar el model d'Amsterdam per evitar l'especulació. Trias creu que Colau no pot "donar lliçons d'habitatge" ni plantejar el pla Amsterdam pocs dies de les eleccions. Preguntat per les dades sobre contaminació, Trias ha reconegut que s'han reduït els nivells de diòxid de nitrogen, com havia dit Colau al debat, però ha assegurat que les partícules en suspensió han augmentat i que són les que "provoquen més morts".

  • 12:42

    BLOC ELECTORAL | S'intensifiquen els retrets entre formacions al 28M

     

    La socialista Núria Palón aspira a la tercera majoria absoluta consecutiva a Santa Coloma de Gramenet. Per la seva banda, el candidat republicà a Santa Coloma, Gabriel Rufián, es referma en la seva promesa de construir una altra residència de gent gran si guanya les eleccions. Rufián sap que és difícil arribar a l'alcaldia, però demana el vot per acabar, almenys, amb la majoria absoluta socialista. Junts ha acusat ERC i el PSOE d'electoralisme i de confondre partit amb govern. 

     

    Barcelona en Comú proposa prohibir el lloguer de temporada i acabar amb les llicències dels pisos turístics, ubicats als 26 barris més tensionats de la ciutat. Ciutadans vol reforçar la Guàrdia Urbana amb més agents i pistoles tasser, a més d'una unitat especial contra els okupes. La candidata a Barcelona, Anna Grau, torna a carregar contra les okupacions des de la Bonanova. Suport, també, de Valents a la Guàrdia Urbana.

  • 12:34

    Grau proposa llicència, casc i assegurança obligatoris per ciclistes

     

    La candidata de Ciutadans a Barcelona, Anna Grau, ha dit que cal "posar ordre" a la mobilitat de la capital catalana i ha proposat que els ciclistes i conductors de patinet hagin de tenir llicència, casc i assegurança per circular. "No som partidaris de prohibir, però sí de regular bé les coses, i això inclou en tots els models de mobilitat. Jo com a vianant no puc travessar el semàfor en vermell", ha defensat la diputada. Grau també ha dit que "els jutges sempre han dit que això s'ha de desocupar" respecte a la decisió de la justícia de descartar, de moment, la suspensió del desallotjament de 'La Ruïna'. 

  • 12:32

    ARENYS DE MUNT | Junts apel·la a l'esperit del 2009 per refer la unitat independentista i acusa ERC de voler "deixar-ho estar"

     

     

    Junts planteja el 28M com unes eleccions que van més enllà del municipalisme i crida a votar també en clau de país. "Diumenge es pot premiar els que tenen la temptació de deixar estar la independència per d'aquí a no sé quants anys o que guanyem els de la persistència", ha dit el secretari general del partit, Jordi Turull. La direcció de Junts, de fet, ha apel·lat a l'esperit d'aquella consulta per refer la unitat de l'independentisme. L'exconseller apunta que part de l'estratègia passa perquè els partits facin "front comú" al Congrés i al Senat i perquè la Generalitat governi "amb sentit d'estat".

  • 12:30

    Sirera encareix el preu del suport a Trias i li exigeix que renunciï a la independència

     

    El candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, Daniel Sirera, ha encarit el preu del seu eventual suport a l'alcaldable de Junts, Xavier Trias, en cas que després de les eleccions necessiti els vots dels populars per governar. Sirera ha admès que se li fa "difícil" pensar que pot arribar a acords amb Trias, però s'ha obert a parlar-ne "si renuncia a coses". Entre les qüestions que Sirera li exigeix que deixi de banda hi ha el programa independentista de Junts. "Que no s'apliqui en res, cap punt", ha resumit.

  • 12:00

    Maragall acusa Collboni d'acceptar el discurs de l'extrema dreta i dubta de la voluntat de Colau de teixir un pacte progressista

     

    El candidat d'ERC a les eleccions a Barcelona, Ernest Maragall, ha fet una crida per impedir l'entrada de Vox a l'Ajuntament. I ha acusat el candidat socialista Jaume Collboni d'acceptar el discurs de l'extrema dreta que abonen els discursos de Desokupa. Maragall també ha criticat la suposada voluntat de l'alcaldessa i cap de llista de BComú, Ada Colau, de teixir un govern progressista a l'Ajuntament. "S'ha passat 4 anys culpant ERC i la Generalitat de tot el que anava bé, i ara resulta que tot són flors i violes".

  • 10:20

    AGENDA | Declaracions del primer secretari del PSC Salvador Illa a Igualada, amb l'alcaldable del municipi Jordi Cuadras. A les 12:30 h.

  • 10:15

    AGENDA | Acte d'En Comú Podem amb Ione Belarra, Jéssica Albiach i Jordi Collado, entre d'altres, a Tarragona.

  • 10:10

    AGENDA | Roda de premsa de la candidata de Valents, Eva Parera, a l'alcaldia de Barcelona. A les 12 h.

  • 10:05

    AGENDA | Roda de premsa de la CUP amb l'alcaldable a Barcelona Basha Changue, entre d'altres. A les 11:30 h.

  • 10:00

    AGENDA | Declaracions de l'alcaldable de Ciutadans, Anna Grau, sobre mobilitat. A passeig Sant Joan-Indústria a les 11:30 h.

  • 9:55

    AGENDA | Roda de premsa del candidat socialista Jaume Collboni a l'agència Efe. A les 11:30 h.

  • 9:50

    AGENDA | Roda de premsa de l'alcaldable Xavier Trias a la casa Rius, Barcelona. A les 11 h.

  • 9:45

    AGENDA | Roda de premsa de l'alcaldable del PP, Daniel Sirera, a l'Agència Catalana de Notícies. A les 11 h.

  • 9:40

    AGENDA | Roda de premsa de l'alcaldable d'ERC, Ernest Margall, a Barcelona sobre antifeixisme. Acompanyat del candidat a Santa Coloma de Gramenet, Gabriel Rufián, entre d'altres. A les 11 h.

  • 9:30

    ENTREVISTA | Xavier Trias assegura que no farà "pactes contra natura": "No faré lo de Collboni amb Valls"

     

    L'alcaldable Xavier Trias defensa que sigui alcalde el líder de la força més votada: "Jo em votaré a mi mateix. Si Collboni guanya les eleccions, serà alcalde". Trias ha assegurat que no farà "pactes contra natura": "No faré lo de Collboni amb Valls". En una entrevista al Cafè d'idees, el candidat descarta participar una aliança per evitar que Colau sigui alcaldessa, si guanya les eleccions: "Si no guanyo, me n'aniré a casa. No té sentit", ha insistit. 

  • 9:20

    BLOC ELECTORAL | La campanya agafa un to més agre: els retrets entre candidats van a més

     

    Oriol Junqueras acusa Junts PSC de pactar per seguir mantenint el poder: "Ells pacten fins i tot abans que hi hagi eleccions". Junqueras retreu als socialistes que reneguin del dret d'autodeterminació. A Santa Coloma de Gramenet, tradicional socialista, l'alcaldessa i alcaldable Núria Parlon vol garantir-se un govern sòlid. 

     

    Barcelona En Comú vol prohibir els lloguers de temporada als 26 barris més tensionats de la ciutat. Xavier Trias promet una auditoria vinculant dels eixos verds. I acusa Colau de buscar la confrontació. Des de Ciutadans, Edmundo vol trepitjar la plaça Bonanova i dona suport a Anna Grau en el seu programa antiokupacions.

  • 09:00

    Bon dia. Segueix aquí l'actualitat de la campanya de les municipals 28M del dimecres 24 de maig de 2023. 

     

    Aquí pots consultar els titulars més destacats d'ahir.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz