Cataluña
Entrevista

Miki Núñez es confessa amb Cesc Escolà: "Li dec tot als meus pares"

 FitMés  
  • En Cesc Escolà entrevista al cantant Miki Núñez

  • El cantant parla de les seves metes vitals i l'efecte de la fama

  • Cada dilluns a les 8 del matí, un nou programa a RTVE Play

ADRIÁN CARANDE
3 min.

En Miki Núñez, jove estrella de la música, s'extén amb en Cesc Escolà sobre vàries de les seves inquietuds a la primera entrevista de Fitmés.

Objectius i agraïments

“Hi ha res que et molesti?”, pregunta en Cesc, veient en Miki tant alegre com sempre. “Les mentides em fan molta ràbia”, respon. “La gent que no va de cara em toca la fibra.”

En Cesc comenta que l'objectiu d'en Miki a la vida és ser feliç: “Sempre ho dius!”. En Miki assenteix, parlant-li del senzill poder d'intentar somriure. En Cesc remarca els recents èxits d'en Miki, moment que aquest aprofita per remarcar els orígens de tot això. “Jo li dec tot a Operación Triunfo i a Eurovisión... i als meus pares, que em van pagar les classes de música de petit!”.

“Tu ho saps, tu has estat al mateix programa que jo”, destaca. “Entres allà sent una persona desconeguda i surts tenint 300.000 seguidors a Instagram, i no pots anar a sopar sense que et demanin una foto.” En Miki s'extén sobre com la fama ha canviat el seu dia a dia en molts sentits: “L'altre dia, al gimnàs, surto despullat de la dutxa i se m'apropa un senyor per a demanar-me una foto amb el seu fill.”

“Així ha canviat la meva vida: abans, que algú em demanés una foto despullat em semblava raríssim, i ara és una cosa habitual”, riu en Miki.

Però, com destaca el Cesc, això també comporta gran canvis a nivell psicològic en molt poc temps: "Ho he afrontat estant amb la gent amb la que he estat tota la vida", remarca en Miki. "Els meus col·legues, la família, i un psicòleg que tinc que és una meravella."

Inspiracions i escritura

En Miki també conversa sobre la seva inspiració escrivint cançons: “Abans parlava més del que volia, a nivell reivindicatiu. I últimament, estan passant moltes coses a la meva vida que fan que l'amor sigui molt important. I no vol dir que deixi de ser jo, és una evolució.”

També ens parla del llibre que ha escrit recentment, "Dime tres palabras", un recopilatori de contes inspirat en la seva mare. “Quan jo tenia por a la nit, la meva mare venia a la habitació i em deia 'dime tres palabras', i m'explicava un conte amb aquelles paraules. Jo he seguit fent això tota la meva vida amb gent del meu voltant, i ho he recollit tot aquí.”

Per últim, i abans de començar l'entrenament, en Miki aprofita per articular la seva relació amb l'esport: “L'esport és la meva vida. M'agrada molt jugar a pàdel, i és l'hora on no miro el mòbil. Després potser he de fer dos-centes mil trucades, però aquella hora l'únic que existeix és la piloteta i la pala.”

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz