Cataluña
ESTRENA

Fitmés, fitness amb personatges famosos

 FitMés  
  • Fitmés és el nou programa d’esport, entrevistes i nutrició de RTVE Catalunya

  • Cesc Escolà entrevista una cara coneguda tot fent una sessió personalitzada de fitness

  • Cada dilluns a les 8 del matí en exclusiva a RTVE Play des del 10 de gener

SONIA MORALES PÉREZ
2 min.

Després de "Muévete en Casa", el programa que ens va ajudar a mantenir la bona forma durant el confinament, Cesc Escolà torna a posar-se davant de la càmara amb rutines de fitness, però aquest cop, la classe no la farà ell sol! Estarà acompanyat d'un personatge famós català.

Cada setmana, Cesc Escolà entrevistarà una cara coneguda tot fent una sessió personalitzada de fitness. A cada capítol podrem veure i seguir una rutina de fitness diferent. "Seran 13 entrenaments sobre aspectes com la força, la flexibilitat i l'activitat cardiovascular. Els convidats venen una mica espantats, però els reptes són fàcils, ens posem a la seva pell i també busquem que la gent ho pugui fer a casa", subratlla Cesc.

El programa començarà amb una interessant conversa amb el convidat, on podrem descobrir-ne una mica més, i quina és la seva relacio amb l'esport.

Al final del programa, la dietista i nutricionista Virginia Gómez, més coneguda a xarxes com la dietista enfurecida, ens donarà consells d'alimentació i nutrició.

En aquesta primera temporada de Fitmés veurem suar la cuinera Ada Parellada, la futbolista Aitana Bonmatí, la pesentadora Elsa Anka, el periodista esportiu Gerard Romero, l'actor Ivan Labanda, la jugadora de basquetbol Laia Palau, la periodista del cor Laura Fa, el cantant Miki Núñez, el basquetbolista Pierre Oriola, el cuiner Raül Balam, la monja i activista Sor Lucía Caram, la cantant Suu i el jugador de handbol Víctor Tomàs.

Qui és Cesc Escolà?

Cesc Escolà és un professional del món del fitness. Graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport amb un Màster Universitari de Formació del Professorat, està especialitzat en tota mena d'activitats dirigides.

El vam descobrir l'any 2020 a Operación Triunfo, on va debutar com a professor de fitness a l'Acadèmia.

Corazón - Cesc Escola: El joven profesor de fitness que viene a revolucionar la Academia

Aquell mateix any, Cesc es va convertir en l'entrenador personal de molts espectadors gràcies al programa de La 2 "Muévete en Casa". Cada matí ens va animar a entrenar durant els mesos de confinament.

Després d'aquestes experiències, Cesc Escolà tenia clar el seu objectiu, i era que hi hagués un espai de salut a la televisió, tal com ens va avançar al Cafè d'Idees. Ho ha aconseguit!

A partir del 10 de gener, cada dilluns a les 8 del matí, posa't en forma amb Cesc Escolà a RTVE Play!

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz