Televisión
Cafè d'idees

Ignacio Garriga: "L'augment d'homofòbia està relacionat amb la immigració il·legal"

Notícia - Cafè d'idees 
  • El líder de Vox al Parlament diu que Pere Aragonès no està legitimat per parlar en nom de Catalunya

  • Ignacio Garriga: "No reconec al col·lectiu LGTBI"

  • Entrevista al 'Cafè d'idees' | La 2 i Ràdio 4

CAFÈ D'IDEES - RTVE.es
2 min.

El president del grup de VOX al Parlament, Ignacio Garriga, considera que l'augment de delictes d'homofòbia està relacionat amb la immigració il·legal. En aquest sentit, Garriga argumenta que "es veu al carrer" i diu que reconeix a les persones, però no als col·lectius: "No reconec al col·lectiu LGTBI". El diputat de Vox al Parlament s'ha mostrat molt contundent amb les persones que insinuen que VOX té alguna relació amb l'augment d'agressions a col·lectius LGTBI: "Presentarem querelles criminals a qui insinuï que Vox hi té alguna cosa a veure perquè ho hem condemnat permanentment".

"Aragonès renuncia a una part dels catalans"

Ignacio Garriga titlla de "paper mullat" el pla de govern de l'executiu català conegut aquest dimarts i rebutja que el president, Pere Aragonès, estigui legitimat per parlar en nom de Catalunya. "Només representa a una part i menysprea a 217 mil catalanes. Aragonès ha renunciat a una part dels catalans", assegura el diputat. Garriga defensa que ell es va erigir en cap de l'oposició perquè Salvador Illa és "una comparsa del separatisme".

"Vull una Espanya, 'grande y libre'"

EI diputat de Vox defensa que qualsevol nació defensa ser "gran i lliure" malgrat que evoqui el passat franquisme i lamenta que a Catalunya la llibertat està minvada. "A Catalunya no existeix llibertat política, es persegueix a qui dissenteix del pensament únic separatista i per això cal reivindicar-la", assenyala.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz