Televisión
Cafè d'idees

Jéssica Albiach: "La taula no està tocada. Està tocat el Govern"

Notícia - Cafè d'idees 
  • La presidenta d'En Comú Podem al Parlament demana a Esquerra que certifiqui el seu "no" a l'ampliació de l'aeroport

  • Jéssica Albiach: "Quan Pere Aragonès assumeixi que el Govern no va enlloc, nosaltres hi serem"

  • Entrevista al 'Cafè d'idees' | La 2 i Ràdio 4

CAFÈ D'IDEES - RTVE.es
2 min.

La presidenta d'En Comú Podem al Parlament de Catalunya, Jéssica Albiach, defensa que la taula de diàleg no ha quedat tocada després de la reunió d'aquest dimecres malgrat reconèixer que el govern hi era "afeblit" per l'absència de Junts per Catalunya. En una entrevista al 'Cafè d'idees', Albiach ha reconegut que sí que veu "tocat" al govern de Pere Aragonès i va més enllà: "Quan el president Aragonès assumeixi que el Govern no va enlloc, nosaltres mai ens posem de perfil per fer un govern que funcioni".

"La reforma del delicte de sedició s'aprovarà aquesta legislatura"

Jéssica Albiach diu que la reforma del delicte de sedició està en el pacte de legislatura i assegura que s'aprovarà aquesta legislatura. Albiach afirma que "el PSOE no va al ritme que voldrien, però les coses acaben passant" i posa d'exemple els indults: "Semblava que el partit socialista no els aprovaria mai, però ja tenim els dirigents independentistes en llibertat".

"No es pot fer sense perjudicar a La Ricarda"

Amb relació a l'ampliació de l'aeroport del Prat, Jéssica Albiach reclama una posició clara d'Esquerra: "No es pot dir que un és ecologista i dir que sí a l'ampliació". La líder dels comuns al Parlament diu que no compateix la posició del PSOE o la de Junts,  "però és clara" i diu que no es podrà fer l'ampliació sense afectar l'espai mediambental "i que va molt més enllà de la Ricarda".

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz