Televisión
Turisme sostenible

Barcelona acollirà a l'octubre una cimera internacional per repensar el model global de turisme

El Future of Tourism World Summit emetrà una declaració pel turisme "responsable i sostenible"

La cimera reunirà institucions internacionals i als principals líders de la indústria turística

El congrés mundial sobre turisme se celebrarà a Barcelona el 26 i 27 d'octubre

RTVE Catalunya
2 min.

Barcelona acollirà la cimera mundial Future of Tourism World Summit el 26 i 27 d'octubre. L'esdeveniment reunirà institucions internacionals i als principals líders de la indústria turística per repensar i reactivar un dels sectors més castigats per les restriccions i els efectes econòmics de la pandèmia.

La cimera analitzarà els efectes de la pandèmia en el sector turístic

Declaració de Barcelona

El fòrum se celebrarà en format híbrid, virtual i presencial, a la Llotja de Mar de Barcelona on s'establiran les bases del turisme sostenible del futur, la Declaració de Barcelona. Serà un full de ruta consensuat per les empreses i les administracions que hi participaran i que es convertirà en "una influència al discurs global sobre el model de turisme, una proposta per a la reflexió", segons el primer tinent d'alcalde, Jaume Collboni, durant la presentació de la cimera.

La cimera ratificarà la Declaració de Barcelona, un decàleg mundial sobre com ha ser el turisme

La "Davos del turisme"

Barcelona vol ser referent en l'àmbit turístic urbà del futur. Per Jorge Brown, vicepresident de la Fundació Advanced Leadership, una de les entitats organitzadores, "Barcelona s'ha de convertir en el Davos del turisme", en referència a la ciutat Suïssa que acull les reunions del Fòrum Econòmic Mundial. La cita pretén debatre sobre el futur del turisme sostenible i de qualitat,  potenciant aquest sector com a motor de la recuperació econòmica.

La cimera reunirà administracions públiques i representants del sector privat de l'àmbit turístic d'arreu del món per analitzar els efectes de la pandèmia en la indústria turística i estudiar de quina manera es pot beneficiar dels fons europeus.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz