Televisión
Cafè d'Idees

Pablo Montesinos: "Les paraules de Junqueras no tenen cap valor"

Notícia - Cafè d'idees 
  • El vicesecretari de Comunicació del PP sospita que existeix un pacte entre Sánchez i Junqueras

  • Lamenta que La Moncloa vulgui indultar els polítics presos amb l'informe en contra del Suprem

  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

RTVE Catalunya
2 min.

Pablo Montesinos, vicesecretari de Comunicació del PP, ha assegurat que no es creu les paraules d'Oriol Junqueras on renuncia a la via unilateral i avala els indults com un primer pas per resoldre el conflicte català. Montesinos ha criticat que el líder d'ERC digui això mentre proposa fer un referèndum d'autodeterminació que, ha recordat, no hi cap a l'ordenament jurídic espanyol.

Hi ha pacte entre Pedro Sánchez i Oriol Junqueras?

El vicesecretari de Comunicació del PP veu un pacte ocult darrere de la carta d'Oriol Junqueras i la futura aprovació dels indults als presos independentista. Montesinos s'ha preguntat "quin peatge polític" o "preu polític" haurà pagat el president del Govern i ha assegurat que la immensa majoria dels espanyols està en contra d'aquesta mesura de gràcia.

Uns indults amb la justícia en contra

Pablo Montesinos troba inèdit que el Govern concedeixi indults amb els informes contraris de la Fiscalia General i del Tribunal Suprem. Ha definit com a "demolidor" el document del Suprem on s'oposava a aquesta mesura legal i ha lamentat que Sánchez no hagi rectificat la seva posició.

Recollida de signatures

El vicesecretari de Comunicació del PP ha defensat la campanya de recollida de signatures contra els indults que el seu partit està fent arreu, també a Catalunya. Ha destacat que alguns dels signants no són votants del seu partit, però coincideixen en aquest posicionament. I s'ha preguntat per què defensar la Constitució és motiu de crispació.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz