Televisión
Cafè d'idees

Àngels Ponsa: "Crec que s'està avançant en la formació de govern"

Notícia - Cafè d'idees 
  • Àngels Ponsa: "Hi ha molts llibres per recomanar, però l'important és llegir"

  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

CAFÈ D'IDEES - RTVE.es
2 min.

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, està convençuda que les negociacions per formar un nou govern avancen perquè "els negociadors ens demanen l'opinió sobre determinats temes". Ponsa considera que el temps que s'està dedicant a les negociacions és raonable perquè "s'està fent amb la voluntat de fer les coses ben fetes". Àngels Ponsa també ha dit que mentre no hi hagi govern, continuaran treballant amb total dedicació.

"Llegir ens transporta"

Avui, diada de Sant Jordi, la consellera de Cultura no ha volgut fer cap recomanació de llibres concreta, ha recomanat llegir en general. Sí que ha dit que ara que ella no té massa temps per llegir, llegeix sobretot poesia i ha citat a Marta Pessarrodona o Joan Margarit: "Hi ha molt per triar, de novel·la, d'assaig, de poesia. L'important és que llegim perquè llegir ens transporta".

Les biblioteques van incrementar el deixar un 300% durant la pandèmia

Àngels Ponsa ha dit que durant la pandèmia hi va haver un notable increment de la lectura i que li agradaria que hagi vingut per quedar-se i que no sigui una cosa només del confinament. La consellera de Cultura ha defensat les mesures que s'han pres de confinament comarcal, que gaudeixin de les llibreries de Km0 i que el pla de Sant Jordi el van aprovar fa ja un mes: "Tot està ben organitzat a tot el país hi ha zones perimetrals des dels pobles més petits a les ciutats més grans".

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz