Televisión
Cafè d'idees

Pere Navarro descarta la fàbrica de bateries elèctriques a la Zona Franca

Notícia - Cafè d'idees 
  • El delegat de la Zona Franca diu que a Nissan hi podria anar un projecte industrial de mobilitat elèctrica: "Ho sabren a la tardor"

  • Pere Navarro: "La fàbrica de bateries elèctriques no necessàriament estarà a la Zona Franca"

  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

CAFÈ D'IDEES - RTVE.es
2 min.

El delegat de l'Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, ha donat a entendre que la fàbrica de bateries elèctriques no es construirà a la Zona Franca. Pere Navarro ha dit que confia que s'instal·li a Catalunya i que sigui "proper" a la fàbrica de Seat: "Jo apostaria perquè estigués a Catalunya". El delegat de la Zona Franca ha dit que hi ha altres territoris que també volen la fàbrica a Espanya i a Europa.

Nissan: "La prioritat és recuperar els llocs de treball perduts"

Amb relació als projectes per instal·lar-se als terrenys que Nissan deixarà lliures després del tancament de les seves fàbriques, Pere Navarro ha dit que hi projectes molt interessants: "Sóc molt optimista sobre el futur d'aquella parcel·la, ho sabrem cap a la tardor". Navarro ha dit que la marxa de Nissan va ser per un canvi estratègic de la companyia japonesa, que no tenia a veure amb la viabilitat de la factoria.

El processisme madrileny d'Isabel Díaz Ayuso

Pere Navarro ha parlat de la candidata a la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, dient que "no li agrada" perquè ha creat un nacionalisme madrileny amb especificitats: "Els nacionalismes no hi he cregut mai". En l'àmbit polític, Pere Navarro també ha parlat de la formació del govern a Catalunya: "Hi ha empresaris que donen per amortitzat aquest govern". Navarro ha lamentat que el govern de la Generalitat "continuï en la confrontació" i que Salvador Illa insistirà "tossudament" perquè hi hagi una solució per Catalunya.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz