Televisión
Esdeveniments musicals

El festival Sónar cancel·la l'edició d'aquest any

  • Les dades sanitàries i les restriccions de mobilitat fan "inviable" el festival en les condicions "desitjables"

  • L'organització impulsarà, però, dos nous festivals presencials a Barcelona a l'octubre d'aquest any

  • El certamen s'ajorna i se celebrarà els dies 15, 16, 17 i 18 de juny del 2022

MARIA BOSCH
2 min.

El festival Sónar, una cita musical celebrada a Barcelona anualment, estava previst per al pròxim juny, però s'ha sumat finalment a la llista de cancel·lacions de grans esdeveniments, entre les quals es troba el Primavera Sound. El certamen s'ajorna i se celebrarà els dies 15, 16, 17 i 18 de juny del 2022.

Raons sanitàries

La cancel·lació de l'edició d'enguany s'explica per la crisi sanitària que vivim des de fa un any provocada per la pandèmia del coronavirus. Segons han detallat els organitzadors, les dades sanitàries, les restriccions de mobilitat i la manca d'una normativa per als grans esdeveniments fan "inviable" el festival en les condicions "desitjables".

El públic del Sónar de Dia, el 19 de juliol del 2019

Dos nous festivals

El reconegut festival, però, no s'atura i impulsa dos noves trobades. Del 27 al 30 d'octubre, el Sónar organitzarà per primera vegada a Barcelona el 'AI and Music', centrat en els reptes de la intel·ligència artificial en la creació musical.

La iniciativa conviurà amb el 'SónarCCCB', una trobada presencial amb escenaris amb música en viu, conferències, debats i presentacions. Tots dos nous festivals tindran un format híbrid, però seran prioritàriament presencials.

Mirada en el futur

L'edició del Sónar Barcelona 2021 prevista per a aquest mes de juny no es podrà fer, però el festival treballa ja amb la mirada posada en el juny de 2022 i comunicarà aviat el primer avanç de programació.

D'altra banda, els que ja tenien entrades i acreditacions professionals de 2020 i 2021 podran demanar el reemborsament de l'import a partir del 12 de maig.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz