Televisión
Sherlock Holmes

El Teatre Apolo de Barcelona reobre les portes després de dos anys tancat

  • Ho farà amb el musical '¿Quién mató a Sherlock Holmes?' del grup madrileny Smedia

  • Comença una etapa en la qual s'aposta per musicals com 'Fama', 'Antoine, el musical' o 'La casa de Bernarda Alba'

Nadia Somoza
2 min.

El Teatre Apolo reobre les portes després de gairebé dos anys tancat. El mític teatre del Paral·lel tornarà a la vida el pròxim 18 de març de la mà del grup madrileny Smedia, que gestiona nombrosos teatres de la capital, entre ells el Teatre Lara, el Teatre Capitol Gran Vía o el Teatro Fígaro.

El Teatre Apolo reobre les seves portes després de dos anys tancat | Montse Soto

La reobertura de l'Apolo arriba després de la desastrosa gestió del teatre a mans d'Ethika Global, que va durar menys de dos anys i va acabar amb un reguitzell de deutes. El poderós grup madrileny Smedia desembarca així a la capital catalana esperant aconseguir entre 350 i 500 mil espectadors anuals, després d'una inversió de 600 mil euros.

'Quién mató a Sherlock Holmes?'

L'estrena del musical 'Quién mató a Sherlock Holmes?', creat per Félix Amador i Iván Macías, arriba el pròxim 18 de març i romandrà en el cartell fins a l'1 de maig.

El musical està basat en l'obra original del creador del personatge de Sherlock Holmes, l'escriptor Arthur Conan Doyle, i transcorre al Londres victorià, "on un misteriós personatge envia invitacions a uns desconeguts". Així, arrenca una producció musical amb un repartiment encapçalat per Daniel Diges,Talía del Val, Enrique Ferrer o Julia Möller.

Nou musical al maig

El teatre s'endinsa en una nova etapa en què s'aposta per musicals com Fama, 'el 'Señor Ruiseñor' dels Joglars, 'Antoine, el musical' o 'La casa de Bernarda Alba'.

Del 5 al 16 de maig l'Apol·lo ja anuncia un nou musical. Antoine, sobre la vida de l'autor d'El Petit Príncep, Antoine de Saint-Exupéry, escrit i dirigit per Ignasi Vidal i composició musical i interpretació de Shuarma, d'Elefants.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz