Televisión

Farmacèutics, fisioterapeutes i funcionaris de presons rebran les primeres vacunes d'AstraZeneca

  • Policies, bombers i treballadors de Protecció Civil seran immunitzats a partir de dimarts

  • Arriben 31.800 dosis d'AstraZeneca que s'aplicaran a menors de 55 anys

  • La incidència de l'epidèmia baixa per sota de 500 casos

RTVE Catalunya
2 min.

Aquest dimarts s'iniciarà la vacunació contra la Covid-19 dels col·lectius essencials de policies, bombers i treballadors de Protecció Civil, segons ha anunciat la consellera de Salut, Alba Vergés, que també ha anunciat que es defineixen 37 punts de vacunació. "No tothom serà cridat el primer dia", ha avisat.

Doblegada la tercera onada

El secretari general de Salut, Marc Ramentol, ha valorat de forma positiva la baixada de la incidència acumulada de l'epidèmia, que se situa per sota de 500 casos per cada 100.000 habitants, amb una mitjana de 2.000 contagis diaris.

Col·lectius essencials

Els cossos de seguretat i bombers no seran l'únic grup en aquesta nova fase de la immunització. També rebran les dosis auxiliars de farmàcia, fisioterapeutes i funcionaris de presons, com s'ha conegut tot just el dia en què han arribat a Catalunya 31.800 dosis de la vacuna d'AstraZeneca, que només s'aplicarà a persones menors de 55 anys, tal com van acordar les comunitats i el Ministeri de Sanitat.

AstraZeneca: la tercera vacuna a Catalunya

De Moderna aquesta setmana arribaran 15.000 dosis i de Pfizer 11.000. La d'AstraZeneca serà la tercera vacuna que s'utilitzarà a Catalunya. Entre les tres, aquesta setmana arribaran 112.000 dosis.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz