Noms propis

'Noms propis' conversa aquesta setmana amb la rapera Miss Raisa

  • Ha estat una de les guardonades dels Premis Continuarà de cultura 2022, organitzat per RTVE Catalunya

  • Dissabte, 14 de maig, a les 12:55 h a La 2

  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
1 min.

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Al 'Noms propis' d'aquesta setmana, Anna Cler entrevista Miss Raisa. Va ser una de les guanyadores aquest any dels Premis Continuarà de cultura, que organitza RTVE Catalunya. A banda de fer rap li agrada molt la poesia i ja ha editat dos llibres.

Miss Raisa fa música urbana en castellà i català RTVE CATALUNYA

Es diu Imane Raissali, Miss Raisa, és el seu nom artístic i se'l va posar perquè així és com li deia un professor de biologia a l'ESO. Va néixer a Tànger al 1996 i va arribar a Catalunya amb només 8 anys. A l’escola va patir assetjament i afirma que no se’n va adonar fins passats els anys.

Imane Raissali, més coneguda com a Miss Raisa RTVE CATALUNYA

És molt activa a les xarxes socials i una dona valenta amb les seves opinions, tot i que li puguin generar crítiques. És defensora del vel i d’algunes de les tradicions del seu país d’origen. Però també ha trencat amb moltes tradicions, fet que li ha comportat que moltes persones de la seva procedència no entenguin que una musulmana s’hagi convertit en rapera i que canti, per exemple, amb homes.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz