Noms propis

'Noms propis' conversa aquesta setmana amb la periodista i locutora Sílvia Tarragona

Amb una veu i una personalitat inconfusibles parlaran de la seva extensa trajectòria a la ràdio i al món de la televisió

Dissabte, de 02 d'abril, a les 13:00 a La 2

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
1 min.

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Al 'Noms propis' d'aquesta setmana, la periodista Anna Cler conversa amb Sílvia Tarragona. L’actual directora i presentadora del programa de tarda de Ràdio 4 'De boca a orella' parlarà de la seva llarga vinculació a la ràdio on ha presentat tot tipus de programes des de musicals a magazines o espais de testimonis nocturns. Amb una veu inconfusible, la seva trajectòria és àmplia tant d’anys com d’experiències i porta més de dues dècades vinculada a Ràdio Nacional.

Dirigeix el programa 'De boca a orella' i s'emet cada dia de 15 a 18 hores a Ràdio 4 RTVE CATALUNYA

A televisió, ha participat en programes com: 'Amigas y conocidas' a La 1, el debat 'Ara i Aquí', 'Obrim fil' o 'La meva mascota i jo' on compartia protagonisme amb la seva gossa Zuri.

Ha escrit els llibres: 'Tal como éramos' i 'T'ha tocat la grossa' RTVE CATALUNYA

Sílvia Tarragona donarà la seva opinió sobre múltiples qüestions. Parlarà tant de la seva visió del món com del paper de les dones en el periodisme i en la societat en general, la seva vessant com a escriptora o la familia, a més d’un munt d’anècdotes viscudes al llarg de tots aquests anys vinculada als mitjans de comunicació.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz