Helvètica

Disseny i food design, aquest diumenge a 'Helvètica'

  • El food design s’ocupa del disseny al voltant de què i com mengem

  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

  • Diumenge 24 d'abril a les 14:25 h a La 2

RTVE CATALUNYA
1 min.

'Helvètica' és el primer programa de disseny de la televisió pública. Presentat per Flora Saura i Òscar Dalmau, tracta tots els vessants i compta amb personalitats del món del disseny. S'emet els diumenges a La 2 de RTVE Catalunya.

L''Helvètica' d'aquesta setmana descobrirà el fascinant món del que es coneix com a food design. Parlaran amb la food designer Elsa Yranzo per descobrir com du a terme la seva feina, posant el menjar al centre de tot. La Flora Saura visitarà Makeat, un dels estudis que estan revolucionant aquesta disciplina.

L'Òscar Dalmau i en Joan Viñallonga Pla parlaran de gelats RTVE CATALUNYA

L’Òscar Dalmau reviurà més d’un record d’infantesa amb Joan Viñallonga Pla, creador de gelats tan cèlebres com el Calippo, el Drácula o el Frigopié. Visitará el laboratori de Plat Institute per descobrir que el menjar pot arribar a volar i que el food design va molt més enllà de redissenyar els plats que mengem.

La Júlia Solans relacionarà els vincles entre menjar i el disseny RTVE CATALUNYA

I de postres la Júlia Solans fará una mirada molt personal sobre la relació entre menjar i disseny, tot parlant de síndries quadrades, llimones deformes i patates de luxe.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz