Helvètica

Disseny i paisatges, aquest diumenge a 'Helvètica'

  • 'Helvètica' s'interessa pel disseny i l'arquitectura que intervenen en la construcció de paisatges per tal de construir espais harmònics

  • Diumenge 20 de març a les 15:00 h a La 2

  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
1 min.

'Helvètica' és el primer programa de disseny de la televisió pública. Presentat per Flora Saura i Òscar Dalmau, tracta tots els vessants i compta amb personalitats del món del disseny. S'emet els diumenges a La 2 de RTVE Catalunya.

L''Helvètica' d'aquesta setmana es fixarà en la forma de relacionar-nos amb el paisatge i com això pot crear nous espais. El programa sortirà a prendre aire per veure la tasca dels paisatgistes professionals que harmonitzen la nostra relació amb l’entorn.

Amb la Flora Saura descobrirem la feina de l’estudi Batlleiroig de la mà de Joan Roig, un dels seus fundadors, i trepitjarem sobre el terreny un dels seus projectes També visitarem un dels jardins dissenyats per Espai Lur, l’estudi de Chiara Segatti i Anna Planas.

L'Òscar Dalmau i Manuel Corominas en un moment de l'entrevista RTVE CATALUNYA

D'alta banda, l'Òscar Dalmau parlarà amb el Manuel Corominas, pioner del paisatgisme amb una amplíssima experiència dissenyant espais exteriors que, de ben segur, us resultaran familiars. Es el cas de l’esplanada de les Glòries a Barcelona on parlarem amb una de les seves responsables, l’Ana Coello, per descobrir que fins i tot l’espai més diàfan és el resultat d’un llarg procés de disseny.

Saps què és el land art? La Laura Solans en ho explica. RTVE CATALUNYA

Per finalitzar, a través de les il·lustracions de la Júlia Solans acabarem descobrint en la seva secció què és el land art.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz