Helvètica

Disseny i escenografia, aquest diumenge a 'Helvètica'

  • Coincidint amb el dia mundial del Teatre, 'Helvètica' s'interessa pel disseny teatral des del vestuari fins a les escenografies o les butaques

  • Diumenge 27 de març a les 14:55 h a La 2

  • Tots els continguts a RTVEPlay.cat

RTVE CATALUNYA
1 min.

'Helvètica' és el primer programa de disseny de la televisió pública. Presentat per Flora Saura i Òscar Dalmau, tracta tots els vessants i compta amb personalitats del món del disseny. S'emet els diumenges a La 2 de RTVE Catalunya.

L''Helvètica' d'aquesta setmana puja als escenaris per descobrir com es dissenyen els elements que intervenen a les representacions teatrals.

Acompanyarem la Flora Saura fins a la Sala Beckett de Barcelona on coneixerem la feina de Cube.bz, un estudi que ha ajudat a donar forma a espectacles de dansa i teatre a través de la llum i l’espai.

Repassarem alguns dels projectes més emblemàtics de l’escenògrafa i figurinista Montse Amenós, responsable, entre d’altres, de pujar un vaixell a l’escenari per al conegut musical Mar i Cel de Dagoll Dagom.

La Flora Saura parlarà també amb Max Glaenzel i veurem per què és un dels millors escenògrafs de casa nostra.

L'Oscar Dalmau i Domenico Prati, escenògraf de 'Operación Triunfo', d'entre molts formats televisius RTVE CATALUNYA

L’Òscar Dalmau seurà amb Domenico Prati, especialitzat en dissenyar escenografies per a televisió que de ben segur us són familiars.

La Júlia Solans ens farà un recorregut per la història de l'escenografia RTVE CATALUNYA

El programa finalitzarà aprenent una mica més sobre la història de l’escenografia amb una Júlia Solans amb bigoti

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz