Cataluña

Croquetes senzilles de pa: la recepta d'Ada Parellada

Notícia - Cafè d'idees 
  • La propietària i xef del restaurant Semproniana ens proposta una recepta de cuina d'aprofitament per fer amb el pa sobrer

  • Parellada ens parla d'un element bàsic per a la nostra dieta com el pa, en la seva secció Històries de bar del Cafè d'idees

RTVE Catalunya
2 min.

El pa és un element indispensable per a la nostra dieta. Per això, la nostra cuinera de capçalera Ada Parellada ens ho explica tot i més sobre aquest producte en la seva secció d'Històries de bar. La xef i propietària del restaurant Semproniana de Barcelona explica com ha de ser un bon pa, quines varietats trobem, quines opcions tenen els intolerants al gluten o què és la massa mare.

A més, Parellada en la seva secció també proposa diverses receptes d'aprofitament que podem fer amb el pa sobrer, com pa ratllat, crostons de pa, una crema, brotxetes italians o sopa de pa. O també aquestes croquetes senzilles de pa, una recepta que ens regala en exclusiva pels oients i espectadors del Cafè d'idees.

Croquetes senzilles de paCroquetes senzilles de pa
Ingredientes Preparación
  • 150 g de pa dur
  • 150 ml de llet
  • 150 g de xoriç
  • 1 ou
  • 1 gra d’all
  • Un manat de julivert
  • Sal i pebre molt
  • Oli per fregir
  1. Esmicolem el pa i afegim la llet. Amarem bé el pa fins que absorbeixi la llet.
  2. Piquem el xoriç i el julivert, i ratllem el gra d’all.
  3. Afegim a la barreja, també l’ou i salpebrem.
  4. Barregem bé, aixafant amb una forquilla fins que quedi una massa homogènia.
  5. Fem boletes amb l’ajuda d’una cullera i fregim en abundant oli calent.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz