Cataluña

Aprèn a fer un gaspatxo de maduixa per aquesta primavera!

L'altaveu
  • El xef Alberto Gras t'ensenya a fer un gaspatxo de maduixa a L'altaveu!

  • Una recepta ideal per aquesta primavera amb moltes propietats beneficioses

NADIA SOMOZA
1 min.

El xef Alberto Gras porta a L'altaveu un primer plat per aquesta primavera que combina el tomàquet i la maduixa. Una fruita amb moltes vitamines, antioxidant, molt recomanable per dones embarassades amb alt contingut en vitamina C, potassi, magnesi, fòsfor, ferro, iode i calci.

Només necessitaràs una batedora, un colador, una taula de tallar, una cullera, un bol i un plat. Alerta! No necessitaràs aigua, ja que la fruita ja en conte suficient!

Aprèn a fer un gaspatxo de maduixa per aquesta primavera!Aprèn a fer un gaspatxo de maduixa per aquesta primavera!
Ingredientes Preparación
  • Tomàquet pera
  • Maduixes
  • Cogombre
  • Pebrot
  • Ceba tendra
  • 1 all
  • Molla del pa mullada en vinagre
  • Sal
  • Pebre blanca
  • Oli d'oliva
  1. Afegim tots els ingredients a la batedora, la ceba, el cogombre i el pebrot en petites quantitats.
  2. Batem tots els ingredients durant 2 minuts.
  3. Colem amb el colador la mescla.
  4. Elaborem un petit tàrtar de maduixa, menta, vinagre i oli per afegir-li a la base.
  5. Emplatem!

Segueix aquests senzills passos i en menys de 10 minuts tindràs un primer plat refrescant amb qui sorprendre els teus convidats!

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz