Cataluña
Eleccions Catalunya 2024

Diari de campanya | El finançament i els pactes electorals s'afegeixen al cas Sánchez en els missatges electorals

B. GÁLVEZ | M. GUASCH | M. BOSCH

L'actualitat de la cinquena jornada de les eleccions catalanes del 12M comença a passar pàgina sobre la decisió de Pedro Sánchez de mantenir-se al capdavant del Govern. Els candidats es recuperen l'agenda i les propostes.

Salvador Illa (PSC) vol acabar amb els 10 anys d’immobilisme independentisme i es compromet a ampliar l’Aeroport i el Quart Cinturó. Des d'ERC, Pere Aragonès, furga en la manca d’ambició del PSC i Junts sobre la reforma del finançament i critica els projectes basats en personalismes. 

En absència de Carles Puigdemont, Jordi Turull (Junts) repta el PSOE a acceptar un referèndum "si vol salvar la democràcia". La CUP demana valentia a ERC i comuns per fer polítiques progressistes i li demana a Junts que trii si vol vendre's a la dreta. Els comuns acusen la dreta d’enfangar la política i reclamen a Pedro Sánchez un programa concret de regeneració democràtica.

Vox, a Mataró, endureix el discurs que vincula immigració i delinqüències. Alejandro Fernández (PP) assegura que votar Salvador Illa equival a deixar-se enganyar i votar als independentismes. Carlos Carrizosa (Cs) retreu al candidat popular que estigui sotmès als dictats de Madrid i s’erigeix en l’únic alliberat d’acords amb separatistes. 

Campanya de les eleccions del 12M: 30 d'abril de 2024

RTVE Notícies
Minuto Descripción
  • 21:34

    ERC | Gabriel Rufián revela el seu "somni": veure algun dia a Junqueras com a president de la Generalitat

     

    El portaveu d'ERC en el Congrés ha sorprès tothom en revelar als assistents que té un "somni": veure algun dia a Oriol Junqueras al capdavant del Govern de la Generalitat.  Junqueras, malgrat haver estat indultat després de quatre anys en la presó pel referèndum de l'1 d'octubre, continua inhabilitat per a càrrec públic, a l'espera que entri en vigor l'amnistia, encara en tramitació parlamentària.

  • 21:20

    CUP | Laure Vega demana valentia a ERC i comuns per fer polítiques progresistes

     

     

    La número 2 de la formació anticapitalista, ha encapçalat un acte polític a la plaça de les Neus, a Vilanova i la Geltrú, on també ha instat a Junts a decidir entre les propostes de la CUP i les de la dreta. Vega ha advertit que ha d'escollir entre les propostes que representa l'esquerra i de la que també participen ERC i comuns o "es vol vendre el país al costat del PSC". 

  • 21:10

    JUNTS+ | Jordi Turull repta el PSOE a acceptar un referèndum "si vol salvar la democràcia"

     

     

    El secretari general de Junts, en un acte de campanya a Mollerussa, ha advertit al PSOE que "no hi haurà democràcia plena a Espanya mentre les nacions que sobrevivim engabiades i no puguem decidir el nostre futur". Turull també ha retret als socialistes els seus “silencis” quan els independentistes del procés eren enviats a la presó. En aquest sentit, el dirigent de Junts ha advertit que la crida a la regeneració democràtica de Pedro Sánchez és "una gran estafa". Turull també ha insistit en la crida a "no badar" amb altres opcions independentistes i "concentrar tot el vot" en Puigdemont.

  • 21:00

    PP | Alejandro Fernández  obre la porta a "asseure's a parlar" amb el PSC si "trenca tots els acords" amb l'independentisme

     

     

    En un acte al Círculo Ecuestre, el candidat dels populars ha reclamat els socialistes que "trenquen aquí i a Madrid tots els acords amb Puigdemont i Esquerra".  Fins i tot s'ha mostrat favorable a parlar amb Puigdemont "si canviés i es fes un paio formal", ha asseverat. També ha acusat a Illa de "transaccionar amb el procés" i l'ha avisat que "si marraneges amb el procés, el procés et devora".

  • 20:50

    PSC | Salvador Illa demana ampliar l'Aeroport de Barcelona: "Com vindrà la gent, en patinet?"


    El candidat del PSC al 12M, en un míting a L'Hospitalet de Llobregat al costat de l'alcaldessa Núria Marín, ha criticat que  s'hagi “bloquejat” infraestructures com l'ampliació de l'aeroport només perquè "s'ha posat una pancarta". En aquest sentit també ha defensat l'ampliació de les carreteres com el Quart Cinturó. 

    Illa també ha reivindicat "la recuperació de l'autogovern per fer polítiques excel·lents". Això no va en detriment, però, de "participar activament en ajudar i millorar Espanya". "Com ens n'hem d'anar? On? El que hem de fer és ajudar Espanya", ha dit el socialista.

  • 20:30

    ERC | Aragonès es presenta com el garant de "l'èpica de la vida quotidiana"

     

     

    El cap de llista d'ERC ha contraposat, en un acte a Santa Coloma de Gramenet, el projecte d'ERC davant "l'èpica dels personalismes" d'altres partits, en al·lusions indirectes a PSC i Junts. El president de la Generalitat ha afegit que la proposta d'ERC es basa en el "col·lectiu" i en la ciutadania, i que no va de "persones concretes ni messianismes", com ha afirmat que sí que fan altres partits que "roben i enganyen". 

  • 20:19

    VOX | Ignacio Garriga vol acabar amb "la immigració il·legal" que provoca inseguretat

     

     

    El candidat de Vox a les eleccions catalanes ha assegurat des de Mataró que vol acabar amb "la immigració il·legal que està canviant la identitat i la seguretat als barris". Garriga ha presentat el programa de seguretat de la formació, que promet acabar amb "l'efecte crida" d'immigrants. Un efecte que relaciona amb les ajudes socials i els pisos de protecció social que reben. 

  • 20:01

    COMUNS |  Bustinduy aposta per "redoblar el compromís per a democratitzar" el poder des del Govern
     

     

    En un acte de campanya dels comuns a Sabadell, el ministre de Drets Socials, Consum i Agenda 2030 ha advertit sobre una "operació sistemàtica" per a no reconèixer la legitimitat del Govern. Pablo Bustinduy ha assegurat que la raó última d'aquesta operació no té a veure amb qui formi l'Executiu central, sinó amb les polítiques que poden posar en marxa.

  • 19:53

    BLOC DE CAMPANYA | Els partits recuperen les propostes després de la ressaca del cas Sánchez

     

     

    El candidat de Junts+, Carles Puigdemont, avui té aturada la seva agenda per la mort, ahir, de la seva mare. Entre la resta de partits i candidats tornen a agafar protagonisme les propostes electorals. Salvador Illa reivindica una nova manera de fer política. ERC furga en el finançament i la CUP ja no posa data al referèndum. Vox torna a criticar les polítiques a favor de la immigració.

    Els partits recuperen les propostes després de la ressaca del cas Sánchez
  • 19:30

    BLOC DE CAMPANYA | La decisió de Sánchez, el finançament i els pactes marquen els missatges electorals

     

    El PSC es mostra eufòric de saber que Sánchez farà campanya amb Salvador Illa aquest dijous a Sant Boi. El candidat a les eleccions fa una crida als "acords". Junts demana concentrar el vot per evitar un nou tripartit. ERC defensa tenir la gestió dels impostos a Catalunya i carrega contra les propostes de PSC i Junts.

    Des de la CUP, parlar amb ERC per possibles pactes és una opció. El referèndum també, però sense data concreta. Els Comuns demanen el vot per la seva candidatura i defensen lluitar per aconseguir un model més just i democràtic. El PPC s'erigeix en l'oportunitat de millorar el finançament.

    Des de Tarragona, Ciutadans assegura que únicament s'acabarà amb el 'procés' si no es reediten ni tripartits ni pactes del Majestic. Vox acusa Sánchez de fer "propaganda" amb el seu darrer moviment per afavorir el candidat socialista.

    La decisió de Sánchez, el finançament i els pactes marquen els missatges electorals
  • 19:20

    Comuns | Yolanda Díaz obre la porta a aprovar la reducció de la jornada laboral sense el suport de la patronal

     

    A la vigília de la celebració del primer de maig, la vicepresidenta segona del govern i líder de Sumar ha avalat el propòsit dels sindicats sobre la possible reducció de la jornada laboral a les 37,5 hores setmanals abans de l'estiu. Durant la seva compareixença després del Consell de Ministres no ha descartat tirar endavant la mesura sense el suport de la patronal. 

  • 19:05

    CS | El cap de llista per Tarragona culpa ERC i Junts de l'estancament del projecte del Hard Rock

     

    El cap de llista de Cs per Tarragona, Matías Alonso, assegura que "la manca de voluntat política" d'ERC i també de Junts per Catalunya és la responsable de l'estancament del projecte del complex de Hard Rock. Alonso assegura que la demarcació "necessita" que aquest projecte tiri endavant perquè generarà "ocupació de qualitat" i ajudarà a "desestacionalitzar el turisme". Alonso també ha retret als darrers governs la manca d'inversió pública a les comarques tarragonines i demana el vot a Cs per "capgirar" la situació.

  • 19:00

    CS | Carrizosa retreu a Fernández que no rebutgi pactar amb independentistes

     

    El candidat de Cs, Carlos Carrizosa, retreu al candidat popular, Alejandro Fernández, que no rebutgi obertament un eventual pacte postelectoral amb partits independentistes, després que aquest dimarts no hagi volgut tancar la porta a cap possible aliança durant un acte de campanya. Per Carrizosa això és una mostra que el líder del PPC està "cada cop més i millor sotmès a les directrius de Madrid".

  • 18:06

    Puigdemont acomiada la seva mare seguint el funeral telemàticament en directe

     

    L'expresident de la Generalitat i candidat de Junts+  ha acomiadat la seva mare en una cerimònia que ha pogut seguir telemàticament "en directe" perquè s'ha fet al poble de la família, Amer, a Girona, i ha donat les gràcies als qui ho han fet possible."Descansa en pau, estimada mare", ha afegit aquest dimarts en una anotació a X.

  • 17:41

    Artur Mas i Jordi Pujol assisteixen a la cerimònia de comiat de la mare de Carles Puigdemont

     

     

    La cerimònia de comiat a la mare de Carles Puigdmeont, Núria Casamajó, morta ahir a Girona, s'ha celebrat a l’església de Santa Maria d’Amer. L'expresident de la Generalitat l'ha hagut de seguir per videoconferència. Entre les persones que hi han assistit destaquen la plana major de Junts a més dels expresidents Artur Mas i Jordi Pujol.  

  • 17:13

    AGENDA | Acte de Junts+ a Mollerussa

     

    Carles Puigdemont manté suspesa la seva agenda. Aquest dimarts han enterrat la seva mare a Amer, a Girona.  El secretari general de Junts, Jordi Turull, la portaveu del partit en el Congrés, Míriam Nogueras, i el cap de llista per Lleida per a les eleccions del 12M, Jeannine Abella, intervenen en un míting al Teatre l’Amistat. 

  • 17:09

    AGENDA | Acte de la CUP a Vilanova i la Geltrú

     

    La número 2 de la formació anticapitalista, Laure Vega, encapçala un acte polític a la plaça de les Neus, a la capital del Garraf. 

  • 17:06

    AGENDA | Col·loqui del candidat del PP al Círculo Ecuestre

     

    El president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, participa a les 19:00 en un col·loqui amb empresaris organitzat pel Círculo Ecuestre de Barcelona. 

  • 17:04

    AGENDA | Acte del PSC a l'Hospitalet amb el candidat Salvador Illa i l'alcaldessa Núria Marín

     

    El primer secretari dels socialistes catalans, Salvador Illa, intervé en un acte al Centre Cultural Bellvitge-Gornal, de l'Hospitalet del Llobregat, juntament amb l'alcaldessa del municipi, Núria Marín. 

  • 17:01

    AGENDA | Míting d'ERC a Santa Coloma de Gramanet

     

    El president de la Generalitat i candidat a la reelecció, Pere Aragonès, paticipa en un míting a les 19:00 amb el president d'ERC, Oriol Junqueras, el portaveu republicà en el Congrés, Gabriel Rufián, i l'eurodiputada Diana Riba al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramanet. 

  • 16:59

    AGENDA | Míting de Vox a Mataró

     

    El candidat de Vox a la Generalitat, Ignacio Garriga, participa en un míting a Mataró juntament amb la número dos de la candidatura per Barcelona, María García Fuster a la Plaça Miquel Biada a les 19:00h

  • 16:57

    AGENDA | Acte dels Comuns a Sabadell amb el ministre de Drets Socials, Pablo Bustinduy. 

     

    La candidata dels comuns, Jéssica Albiach, ha cancel·lat aquest dimarts la seva agenda per una indisposició. L'alcalde del Prat del Llobregat i número 2 de la formació, Lluís Mijoler participa en un acte a Sabadell a les 18:00 acompanyat del ministre de Drets Socials i Consum, Pablo Bustinduy. 

  • 16:55

    AGENDA | Atenció als mitjans de Carrizosa a Tarragona

     

    El candidat de Ciutadans, Carlos Carrizosa, i el cap de llista de la formació a Tarragona, Matías Alonso fan una atenció als mitjans al Balcó del Mediterrani a les 17h.

  • 16:36

    Els catalans creuen que hi ha més d'un terç d'estrangers a Catalunya, el doble de la proporció real, segons el CEO

     

    Els catalans creuen de mitjana que hi ha un 34,2% d'estrangers a Catalunya, segons una enquesta del CEO publicada aquest dimarts. Es tracta d'una percepció distorsionada, ja que, segons el cens de població i habitatges 2022-2023 elaborada per l'INE i l'Idescat, el percentatge real d'estrangers és d'un 17,2%, la meitat del volum percebut. La sobreestimació és encara més acusada entre les dones i entre les persones entre 16 i 24 anys. 

  • 16:12

    BLOC DE CAMPANYA | El PSC demana una altra manera de fer política i ERC furga en el finançament

     

    El retrat de Salvador Illa (PSC) sobre la política és que cal que sigui més respectuosa i més reposada davant de qui busca la confrontació i la divisió. Pere Aragonès (ERC) retreu a socialistes i Junts les seves propostes de finançament perquè assegura ni una ni altra revertiran el dèficit fiscal.

    La CUP s’obre a pactar amb la resta de partits independentistes i els Comuns els demana trencar amb Madrid. Junts ha suspès la seva campanya aquest matí en senyal de dol per la mort de la mare de Carles Puigdemont. El funeral se celebra a Girona. 

    El PSC demana una altra manera de fer política i ERC furga en el finançament
  • 15:57

    La JEC expedienta el conseller de Salut per unes visites a centres sanitaris dies abans de la campanya

     

    La Junta Electoral Central ha expedientat el conseller de Salut, Manel Balcells, arran de la denúncia presentada pel PSC perquè considera que les visites del conseller a diferents centres sanitaris entre els dies 10 i 22 d'abril van vulnerar la LOREG, dies abans que comencés la campanya electoral del 12M. La multa podria anar dels 300 als 3.000 euros. 

  • 15:29

    La JEC obre expedient sancionador a Sánchez per fer electoralisme en la seva visita a Doha


     
    La Junta Electoral Central ha obert un expedient sancionador al president del Govern, Pedro Sánchez, per vulnerar la "neutralitat política" i fer campanya electoral durant la seva visita a Orient Mitjà amb unes declaracions en suport al candidat del PSC, Salvador Illa, en una roda de premsa celebrada a Doha.

    ERC va denunciar davant la Junta Provincial de Barcelona que Sánchez havia vulnerat la Llei orgànica del Règim Electoral General (LOREG) en fer campanya electoral en una visita oficial del Govern. Sánchez va assenyalar en aquella roda de premsa: "Si hi ha algú que pot unir i servir ara mateix la societat catalana, crec que té un nom i un cognom que és Salvador Illa". La JEC ha iniciat el procediment sancionador que pot suposar una multa a Sánchez de fins a 3.000 euros per presumpta vulneració de l'article 50.2 de la LOREG. 

  • 14:08

    BLOC DE CAMPANYA | El finançament i els pactes electorals s'afegeixen als missatges de campanya

     

    Salvador Illa reivindica una nova manera de fer política més racional basada en l'"acord". Junts demana una resposta a les urnes a la utilització "electoralista" de Sánchez. El PP l'acusa de plantejar canvis legislatius per blindar-se. Vox l'acusa de fer "propaganda". 

    Per la seva banda, ERC aprofundeixen en el finançament i rebutgen el consorci tributari del PSC. Els Comuns es reivindiquen com l'única garantia d'un govern de progrés. La CUP descarta posar data a un referèndum a canvi del seu suport a una possible investidura.

    El finançament i els pactes electorals s'afegeixen als missatges de campanya
  • 13:45

    CS | Carrizosa acusa de "sectaris" els moviments estudiantils: "Aspiren a ser peons del separatisme"

     

    El candidat de Cs, Carlos Carrizosa, ha demanat "despullar de sectarisme" l'educació i els moviments estudiantils a Catalunya minuts abans d'assistir com a públic a un debat organitzat per 'S'ha Acabat' amb PP i Vox a la UPF. Carrizosa, que ha estat escridassat a la seva arribada, ha titllat els seus detractors de "joves intolerants" i els ha acusat de voler "rebentar" l'acte, malgrat que aquest s'ha celebrat amb normalitat i no hi ha hagut, de fet, cap intent de torpedinar-lo. 

  • 13:23

    PSC | Illa confirma que demà i dissabte farà campanya acompanyat de Pedro Sánchez

     

    El president del govern espanyol Pedro Sánchez ha représ la seva agenda després de l'anunci de la seva continuïtat al capdavant de l'executiu. La primera cita amb Catalunya serà aquest dijous en un acte a Sant Boi de Llobregat. Serà la seva primera aparició en campanya. Així ho ha confirmat el primer secretari del PSC Salvador Illa i candidat a la presidència de la Generalitat en un acte des del recinte Palo Alto de Barcelona, on més de 150 personalitats de l'àmbit local han signat un manifest de suport al candidat socialista.

  • 13:15

    ERC | Aragonès recorda que el PSC va renunciar al consorci tributari i titlla d'"estrafolària" la proposta fiscal de Junts

     

    El cap de llista d'ERC a les eleccions, Pere Aragonès, ha defensat el finançament singular, i ha criticat les propostes de PSC i Junts sobre fiscalitat i tributs. Aragonès ha recordat que els socialistes, quan han governat, han renunciat al consorci tributari previst a l'Estatut del 2006, que ara reivindica el seu candidat. Aragonès també ha rebutjat la proposta de Carles Puigdemont de "cancel·lar" el deute amb l'Estat a compte d'inversions no executades.

  • 13:10

    VOX | Garriga acusa Pedro Sánchez de fer "propaganda" per afavorir el candidat socialista 

     

    Ignacio Garriga ha acusat el president Pedro Sánchez de fer "propaganda" amb el seu darrer moviment per afavorir el candidat socialista, Salvador Illa, i l'ha titllat de "líder autócrata".

  • 13:00

    COMUNS | David Cid celebren que es parli de la regeneració democràtica, però esperen mesures

     

    Els Comuns celebren que es parli de la regeneració democràtica, però esperen mesures i no simples anuncis. El número 5 per Barcelona, David Cid, reivindica des del programa Cafè Idees amb Gemma Nierga que el partit és l'únic que garanteix que s'aconsegueixin aquests avenços.

  • 12:28

    Vox es persona com a acusació popular al cas que investiga a Begoña Gómez

     

    Vox ha anunciat que es personarà com a acusació popular al cas que investiga un presumpte cas de tràfic d'influències al voltant de Begoña Gómez, la dona de Pedro Sánchez. Segons ha detallat la portaveu de la formació al Congrés, Pepa Millán, fan aquest pas per saber "tots els detalls" del cas i assegurar-se que la investigació arriba "fins al final". Les diligències, obertes dimecres passat arran d'una denúncia presentada per Manos Limpias, indaguen les suposades relacions de la dona de Sánchez amb diverses empreses privades.

  • 12:10

    El PP acusa Sánchez d'haver "pres el pèl" a tots els espanyols per no donar explicacions sobre la corrupció al PSOE

     

    El PP ha mantingut els retrets contra Pedro Sánchez per la seva decisió de retirar-se cinc dies a reflexionar si volia seguir al càrrec. Segons el portaveu popular al Congrés, Miguel Tellado, aquest moviment, i l'anunci fet ahir dient que no dimitiria, suposa una "presa de pèl" per tots els espanyols que té per objectiu no donar explicacions sobre la corrupció que afecta el PSOE i al seu "entorn més personal". 

  • 10:56

    CUP | Els cupaires s'obren a fixar una nova data per un referèndum "com una eina de confrontació amb l'Estat"

     

    La CUP s'obre a fixar una nova data per un referèndum d'autodeterminació "com una eina de confrontació amb l'Estat". Així ho ha defensat la cap de llista dels anticapitalistes el 12-M, Laia Estrada, en una roda de premsa a l'ACN, on ha assegurat que la formació "no desaprofitarà una eina" com una consulta ciutadana sobre la independència "per tal de desbordar l'Estat i tornar-lo a posar en escac". També ha reclamat a ERC i Junts que "treguin el focus de Madrid": "Quan els acords han estat amb nosaltres, hem avançat".

  • 10:50

    Pablo Simón, sobre Sánchez: "Hem viscut un plebiscit: O amb mi o contra mi"

     

    El politòleg Pablo Simón assenyala que el moviment de Pedro Sánchez sospesant deixar la presidència del Govern d'Espanya ha incrementat la polarització. "El que hem viscut aquests cinc dies és un plebiscit: O amb mi, o contra mi", ha dit.

    Pablo Simón, sobre Sánchez: "Hem viscut un plebiscit: O amb mi o contra mi"
     
  • 10:30

    PPC | Fernández titlla el govern de Sánchez de "dictadura bananera". 

     

    El president del PPC i candidat a les eleccions catalanes del 12M, Alejandro Fernández, ha carregat de nou contra el govern de Pedro Sánchez i l'ha titllat de "dictadura bananera". En una entrevista a La Hora de la 1, considera que un jutge admeti a tràmit una denúncia de la dona del president, que no es pot permetre perquè l'"únic que decideix és ell". 

    I el critica per apel·lar als sentiments identificant família amb interès general. "Tots tenim família i no em dedico a anar ploriquejant". Fernández ha reclamat la necessitat de garantir l'abastament d'aigua, més Mossos d'Esquadra i fer fora els okupes en 24 hores, i ha carregat contra el PSC per ser diu el company de viatge dels independentistes. 

  • 10:29

    AGENDA JUNTS | Junts+ té l'agenda suspesa fins al vespre. 

     

    Enterren a la mare de Carles Puigdemont, el candidat de Junts+ pel 12-M a la tarda. Suspenen acte del matí, i convoquen míting del Jordi Turull a Mollerussa, en principi a les 19 hores. 

  • 10:25

    AGENDA CS | El candidat de Cs, Carlos Carrizosa, atén els mitjans de comunicació a Barcelona a les 12:30 h.

  • 10:15

    AGENDA COMUNS | Roda de premsa de la candidata de Comuns Sumar a la Generalitat, Jéssica Albiach, a l'ACN. David Cid al Cafè d'Idees.

  • 10:20

    AGENDA PPC | El candidat del PP de Catalunya, Alejandro Fernández, és entrevistat a La Hora de la 1 i participa en un esmorzar informatiu al Periódico.

  • 10:05

    AGENDA ERC | El candidat d'ERC, Pere Aragonès, parla sobre finançament en un acte de la campanya del 12M.

  • 10:10

    AGENDA CUP | A les 9.00 hores ofereix una roda de premsa de Laia Estrada a la seu de l'ACN. 

     

  • 10:00

    AGENDA PSC | A les 12:00 hores, el primer secretari del PSC, Salvador Illa, intervindrà a la presentació de la plataforma SI de suport a la seva candidatura com a president de la Generalitat. L’acte tindrà lloc a Palo Alto a Barcelona. 
     

     
  • 9:29

    BLOC ELECTORAL | El PSC respira alleugerit, però la majoria de formacions es mostren irritades amb una conducta que qualifiquen d'electoralista.

    El PSC tanca files amb Sánchez i la resta de partits surten en tromba contra ell
     
  • 9:08

    COMUNS SUMAR | David Cid: "La proposta política de Puigdemont és la refundació de Convergència"

     

    El cuiner de la campanya electoral i membre de les llistes dels Comuns Sumar pel 12M admet que la confiança amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, "està tocada", però recorda que el seu "adversari" és la dreta. I assegura que el que no necessita Catalunya és Junts torni al Govern de la Generalitat: "La proposta política de Puigdemont és la refundació de Convergència".

  • 8:20

    ERC, el PP i Cs denuncien electoralisme a Pedro Sánchez a la JEC. 

     

     

    Cinquè dia de campanya electoral a Catalunya, ara sí, coneixent la decisió de Pedro Sánchez de continuar a la presidència del govern i que ha eclipsat tot aquest inici. Algunes formacions han denunciat a la Junta Electoral Central l'electoralisme que s'ha fet amb la seva figura... Esquerra, Partit Popular i Ciutadans.

    ERC, el PP i Cs denuncien electoralisme a Pedro Sánchez a la JEC
     
  • 8:00

    Bon dia! Segueix aquí l'actualitat de la campanya a les eleccions catalanes del 30 d'abril de 2024.

     

    Aquí pots consultar els titulars més destacats d'ahir de la campanya electoral pel 12M.

     

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz