Televisión

Els espies inunden una BCNegra que premia l'escriptor Jo Nesbø

  • Comissariat per Carlos Zanón, el festival tractarà la figura de l’espia des de tots els possibles vessants

  • BCNegra es podrà gaudir a la capital catalana del 5 a l’11 de febrer

Maria Bosch | Aurora Rendón
2 min.

Amb una mica de misteri, terror i thriller, la BCNegra ens proposa tot un còctel literari amb l'espionatge com a idea central. La nova edició del festival de la literatura negra ens presenta més de 150 escriptors, pel·lícules, trobades i, fins i tot, un cabaret literari.

L'escriptor noruec Jo Nesbø rebrà el premi Pepe Carvalho. Serà un dels escriptors que hi participaran, entre ells, Chris Offut, Elaine Vilar, Eduardo Mendoza, Carles Porta, Carmen Mola o Alan Parks. Es podrà gaudir a la capital catalana del 5 a l’11 de febrer.

El BCNegra 2024 centra l'atenció en la figura de l'espia

Comissariada per Carlos Zanón, la BCNegra d'enguany tractarà la figura de l’espia des de tots els possibles vessants i ens portarà la Barcelona més negra a la sala La Paloma (5 de febrer), la Biblioteca Jaume Fuster (6 i 7 de febrer) i el Mooby Bosque (9 a l’11 de febrer).

Jo Nesbø, Premi Pepe Carvalho

L’escriptor noruec Jo Nesbø serà un dels plats forts d’aquesta edició del BCNegra. L’autor rebrà la XIX edició del Premi Pepe Carvalho el 8 de febrer al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

L'escriptor noruec Jo Nesbø, guanyador del premi Pepe Carvalho de la BCNegra

Enguany, el guardó distingeix l’escriptor i músic noruec que ja amb la seva primera novel·la ‘Flaggermusmannen’ va ser guardonat amb el premi Riverton a la millor novel·la negra noruega i el premi Grassnøkkelen a la millor novel·la negra dels països nòrdics.

Zanón ha destacat que el premi a Nesbø “és incontestable, és un escriptor amb una trajectòria i un món molt personal”. El guardó també vol ser un homenatge a la literatura nòrdica.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz