Cataluña
Televisió

Candela Peña a Marc Giró: "Encara que facis les coses bé, passen de tu"

 
LateXou  
  • Candela Peña i Pilar Castro estaran al Teatre Borràs del 26 d’abril al 21 de maig amb ‘Contracciones

  • L’actriu explica que la funció li serveix per bolcar tot l’enuig que té amb el sistema

  • Tots els continguts del programa a RTVE Play Catalunya

ALBERT VILELLA LLEOPART
2 min.

Candela Peña apareix d'entre les cortines del 'Late Xou amb Marc Giró' amb un vestit espaterrant de la dissenyadora asturiana, Celia B. "M'he posat un 'look' supermarica per tu, Marc", ha dit la convidada. Candela Peña és una de les actrius més guardonades del país, ha guanyat tres Goyas, dos Gaudí, un Feroz i dos Biznagues de Plata.

El pròxim 26 d'abril portarà al Teatre Borràs, juntament amb Pilar Castro, el drama 'Contracciones' de Mike Bartlett, que es podrà veure fins al 21 de maig.

Candela Peña porta 'Contracciones' al Teatre Borràs, juntament amb Pilar Castro i dirigida per Israel Solà

L'obra, dirigida per Israel Solà, aprofundeix en els límits entre l'empresa i el treballador. L'argument, que es desenvolupa tot en un mateix espai, gira al voltant d'una treballadora de la secció de vendes i la seva gerent. La primera es veu obligada a enfrontar un interrogatori interminable de la seva cap, per tal de no perdre la feina.

70 minuts de funció, 14 escenes i emocions diferents en cadascuna d'aquestes. Marc Giró ha volgut saber com es fa això. "L'Israel em deia: 'Surt i en la següent entra plorant' i jo li responia: 'Tu creus que soc la Rosaura? No puc tocar un botó i tal'", ha explicat rient l'actriu i ha afegit "faig el que puc".

La proposta arriba a Barcelona després d'un gran èxit al Teatre Pavón de Madrid.

L’enuig cap al sistema

Candela Peña ha explicat que va acceptar fer l’obra “per poder fer rodes de premsa i dir al sistema: ‘T’has passat’”. L’actriu ha dit que “aquí, encara que facis les coses bé, després passen de tu”.

La convidada assegura que es trobava en “la ruïna negra” i que havia començat a escriure una obra de teatre anomenada ‘Problemática’. Quan va trucar a la seva amiga i companya, Pilar Castro, per explicar-li, ella li va dir que era “ximple” i que recuperés la funció que li havia enviat feia cinc anys. “Me la vaig tornar a llegir i vaig pensar que realment estava en el moment ideal per fer-ho”, reconeix l’actriu. I d’aquí va néixer el projecte.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz