Cataluña
Treball cardiovascular

Circuit de full body amb Cesc Escolà i Samantha Gilabert

FitMés
  • En Cesc Escolà acull a la cantant Samantha Gilabert

  • L'entrenament d'avui es centra en un circuit de full body en parella

  • Cada dissabte a les 11:30, un nou programa a La 2 i a RTVE Play

ADRIÁN CARANDE
2 min.

Aquesta setmana a Fitmés, en Cesc Escolà obre les portes del programa a la cantant Samantha Gilabert, amb qui va coincidir a Operación Triunfo. Tots dos duen a terme un escalfament progressiu abans de començar l'entrenament d'avui: un circuit en parella de full body amb l'objectiu de millorar la força i el treball cardiovascular!

Dissabte 23 Programa 14

Taula d'entrenament
Benefici corporal Temps Tipus d'exercici
Full body 4 min. Squats, pulls, salts, burpees
Full body 4 min. Abdominals, planxa, burpees
Full body, braços, esquena 4 min. Power lunges, press, pes mort

L'entrenament

Al primer bloc d'avui, farem dues rondes de dos exercicis durant 4 minuts! Augmentarem la intensitat al màxim amb 15 segons de descans entre ells, i farem servir una caixa de crossfit i una manuella. Si no les teniu a casa, feu servir un moble i una ampolla de dos litres respectivament!

Comencem fent pulls de bíceps amb la manuella durant 45 segons, baixant bé amb squats i alternant mans. A continuació, pugem i baixem de la caixa de crossfitalternant salts i burpees. I per tancar el bloc, repetim els exercicis previs, concentrant-nos en el que ja hem aprés!

Al segon bloc, passem a fer abdominals! Ens situem al terra, sobre mats, i agafem una pilota medicinal (o, si no en teniu, un coixí). Baixem i pugem amb la pilota a les mans i ens l'anem passant en parella. Després de passar-la, i mentre esperem a que la nostra parella faci l'exercici, fem una planxa!

Al segon exercici del segon bloc, ens posem l'un davant l'altre flexionant cames i alternem burpees amb passar-nos la pilota! A continuació, repetim ambdós exercicis de nou.

I arriba el tercer bloc! Caminem mentre anem fent power lunges, creant resistència al mateix temps amb les peses a les mans. Després, les aixequem i aguantem, i seguim fent tot això durant 45 segons!

Després del descans, fem un exercici similar, però enlloc del press farem servir les peses com a pes mort! Baixem i pugem amb les espatlles enrere, i repetim!

Tanquem el bloc final repetint els dos exercicis previs, i concloem l'entrenament fent els tradicionals estiraments per evitar lesions i molèsties articulars.

Repte #Fitmés

Abans del programa de la setmana vinent, on tindrem de convidada a la periodista Gemma Nierga; no oblideu entrar a les xarxes del Cesc, on podreu fer el seu repte semanal i compartir-lo amb el hashtag #fitmés. Fins aviat!

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz