Cataluña
Cinema

Miki Esparbé i la Guerra Civil més delirant

Punts de Vista  

Miki Esparbé presenta la seva nova pel·lícula, 'Malnazidos' 'Malnazidos' ens trasllada a la Guerra Civil espanyola amb un gir de guió delirant Els directors de ‘Malnazidos’ i el seu protagonista han passat per ‘Punts de vista’

DAVID VIDAL
3 min.

Trobar-nos en les situacions més inversemblants poden fer que el que ens semblava més impossible de cop i volta es faci realitat. Mai diguis mai. I és que la vida a vegades ens posa en situacions en les quals acabem confiant en el nostre pitjor enemic. Us imagineu el bàndol republicà i el nacional de la mà durant la Guerra Civil? Doncs això és el que acaba passant a 'Malnazidos', la nova pel·lícula de Miki Esparbé. L'actor i els seus directors, Javier Ruiz Caldera i Alberto de Toro, n'han parlat a 'Punts de vista' amb la Tània Sarrias.

'Malnazidos' va arribar als cinemes divendres passat i ja és un èxit de taquilla. Tothom ha quedat impactat amb el punt de partida d'aquesta història. La Guerra Civil com no l'havíem vist mai abans. Les dues espanyes unides per un objectiu comú. Molt sentit de l'humor entre zombi i zombi. Un entreteniment amb perspectiva històrica que es va estrenar divendres passat i que ja ha conquistat la taquilla.

La nova pel·lícula d'Esparbé ens porta al conflicte de la Guerra Civil Espanyola, on un capità feixista de l'exèrcit colpista és enviat al cor de la muntanya a lliurar un missatge. La missió es tornarà més perillosa en el moment en què un batalló d'anarquistes atrapa al capità i al seu acompanyant. I les coses no faran més que empitjorar quan els nazis i els zombis s'hi fiquen pel mig. Embolica que fa fort!

Miki Esparbé i els directors de 'Malnazidos', Javier Ruiz Caldera i Alberto de Toro, han parlat a 'Punts de vista' de com ha estat l'experiència de traslladar el text de 'Noche de difuntos del 38', la novel·la en la qual està basada la pel·lícula, a la pantalla gran. Un repte que també ha estat interpretativament i en el que Esparbé s'hi ha deixat sang, suor i rialles.

Una pel·lícula amb el millor dels intèrprets espanyols

Miki Esparbé comparteix experiència davant de la càmera amb un càsting d'actors realment remarcable. El més destacat de la ficció espanyola es reuneix en aquesta ambiciosa producció. Començant pel seu protagonista. Esparbé no para d'encadenar projectes i recentment va ser nominat als Gaudí per 'Tres'.

RTVE.es estrena el tráiler definitivo de 'Tres', un thriller en el que Marta Nieto se desincroniza

Un altre dels actors del moment que podem veure a 'Malnazidos' és el també català Dafnis Balduz. En aquests moments el podem veure protagonitzant amb Emma Vilarassau l'obra de teatre de la que tothom en parla a Barcelona, 'L'Oreneta'. Fa uns dies la Míriam Tortosa en parlava a la seva secció de teatre de 'Punts de vista'.

Punts de vista - Miriam Tortosa ens porta els espectacles teatrals imperdibles d'aquesta temporada

Un grapat de grans actors i actrius acompanyen a Miki Esparbé en aquesta aventura. Aura Garrido, que està impecable en cada una de les seves aparicions, i Álvaro Cervantes, un dels talents més segurs del nou cinema espanyol.

Álvaro Cervantes opta al Goya a Mejor Actor Revelación por su papel en 'El juego del Ahorcado'.

En aquests dies de pluja sempre ve de gust tancar-se en un cinema per oblidar-se del món durant uns minuts. Amb 'Malnazidos' la bona estona la tenim assegurada!

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz