Cataluña
Nit de Reis

Les mascaretes, protagonistes de les cavalcades de Reis

  • Mascareta obligatòria i distància social a totes les cavalcades de Catalunya

  • A Girona, la cavalcada de Reis comptarà amb més regals per als nens i nenes

  • La cavalcada de Tarragona, en canvi, deixa fora el llançament de caramels per protocol

MARIA BOSCH
4 min.

Després d'una aturada obligatòria l'any passat a causa de la pandèmia, Tarragona recuperarà la Cavalcada de Reis i ho farà en el format habitual. Però aquest any, com novetat, no es podran llançar caramels. A les 18.15 h, arribaran per via marítima a la ciutat de Ses Majestats els Reis Mags des de terres de l’Orient. Hi haurà 21 salves pirotècniques en homenatge a les magnànimes personalitats. Els patges dels Mags també encendran bengales de colors per assenyalar la seva entrada a la ciutat.

Aquestes són les novetats del 2022 a Tarragona:

Lleida recupera 'La Factoria dels Reixos'

Lleida recuperarà la nit més màgica de l'any i celebrarà la cavalcada el 5 de gener. Enguany els Reis d'Orient arribaran a la ciutat amb el tren de Pobla. Després d'haver-la de suspendre l'any passat per la pandèmia, aquest any Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a l'estació Lleida-Pirineus a les 17.05 h. La cavalcada començarà a les 18 h i recorrerà diferents carrers de la ciutat per dirigir-se fins a l'Ajuntament.

Les novetats d'aquest any són:

Més xocolatines a la cavalcada de Girona

Després que la pandèmia obligués a suspendre la cavalcada del 2021, els tres Reis d'Orient tornaran a trepitjar els carrers de Girona el pròxim 5 de gener. Melcior, Gaspar i Baltasar faran el recorregut a peu, acompanyats pels seus respectius seguicis. Aquestes són totes les novetats de la cavalcada del 2022:

Recorregut de la cavalcada de Reis a Girona

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz