Televisión

Gerardo Pisarello acusa Ayuso de fer servir l'argument de la "catalanofòbia"

Notícia - Cafè d'idees 
  • El diputat d'En Comú-Podem al Congrés aposta per un govern a Catalunya amb ERC i el PSC donant suport extern

  • Defineix la monarquia espanyola com "comissionista" i assegura que representa una manera de fer negocis

  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

2 min.

Gerardo Pisarello, diputat per En Comú Podem al Congrés dels Diputats, ha acusat Isabel Díaz Ayuso, presidenta de la Comunitat de Madrid, d'afavorir la "catalanofòbia". Ha definit la seva política económica com un "secessionisme de rics", on volia competir de manera deslleial per rebaixar impostos a les grans fortunes i fons voltors. "Ayuso és un malson per la gent de Madrid", ha sentenciat.

Estabilitat a la Moncloa

Gerardo Pisarello s'ha mostrat confiat en el pacte PSOE-Podemos a l'Estat, i no veu perill de trencament. Davant l'acostament de Ciudadanos al PSOE a Múrcia amb la moció de censura conjunta al PP, Pisarello ha recordat que hi ha un acord signat amb moltes forces progressistes i d'esquerres. També ha insistit en que no veu cap altre alternativa realista.

ERC, En Comú Podem i el PSC de suport extern

El diputat d'En Comú Podem al Congrés ha tornat a apostar per una fórmula de Govern a la Generalitat on estaria el seu partit i ERC, amb el suport extern del PSC. Ha reconegut que en públic ERC i PSC neguen qualsevol pacte o suport, però en privat hi ha veus que ho acceptarien. Sobre formar part d'un govern on estigui JxCat, ha tornat a evidenciar les enormes diferències en política económica i fiscal que tenen amb el partit de Laura Borràs.

Les comissions de la monarquia

Gerardo Pisarello s'ha referit a la monarquia espanyola con "la pega" d'una manera de fer política i negocis, i ha afirmat que ha actuat com comissionista durant molts anys. Ha assegurat que la monarquia no és només una família reial, sinò la manera d'establir una xarxa servicial d'empresaris, rendistes i especuladors. Ha exigit que el rei emèrit, Joan Carles I, doni explicacions al Congrés sobre les seves irregularitats fiscals.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz