Televisión

Tornen els concerts a Barcelona de la mà de les Nits del Coliseum

  • Hi participaran artistes com Deforme Semanal, Califato ¾, Los Hermanos Cubero i Mujeres

  • El festival està previst que sigui del 16 d'abril al 2 de maig de forma presencial

RTVE Catalunya
2 min.

El Primavera Sound impulsarà del 16 d'abril al 2 de maig un cicle de concerts sota el nom "Nits del Coliseum", coproduït pel Grup Balañá. En aquest festival s'inclourà artistes com Deforme Semanal, Califato ¾, Derby Motoreta's Burrito Kachimba, Triángulo de Amor Bizarro, Los Hermanos Cubero i Mujeres. La setmana de concerts està prevista que sigui de forma totalment presencial, amb el públic assegut i respectant les mesures sanitàries vigents.

Inauguració del certamen amb "El invento"

El certamen s'inaugurarà el 26 d'abril amb l'actuació del cantautor suec José González, qui ha publicat recentment la seva primera cançó en castellà, 'El invento'. Aquesta cançó s'ha convertit en el primer avanç del disc que publicarà baix el segell Slang Records.

El 27 d'abril tindrà lloc el xou Deforme Semanal, liderat per Isa Calderón i Lucía Lijtmaer. El dimecres 28 d'abril el col·lectiu Califato ¾ arribaran al Coliseum per presentar el seu nou disc 'La contraçeña'.

Derby Motoreta's Burrito Kachimba oferirà un concert el dijous 29 d'abril amb la presentació del seu segon disc, "Hilo negro". El grup gallec Triángulo de Amor Bizarro encapçalarà el tram final de Nits del Coliseum el 30 d'abril.

El grup barceloní "Mujeres" tanca el festival

L'1 de maig el duet Los Hermanos Cubero completaran el cartell per a presentar el seu nou disc "Errantes telúricos" amb col·laboracions com les d'Amaia, Christina Rosenvinge, Grupo de Expertos Solynieve, Hendrik Rover, Josele Santiago i Rodrigo Cuevas. El grup barceloní Mujeres serà l'encarregat de tancar el cicle de concerts el 2 de maig amb la posada en escena de "Siento muerte".

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz