Televisión

Fotogaleria d'un 2020 marcat per la pandèmia

RTVE Catalunya
2 min.

El 2020 serà recordat per l'any que ens va colpejar la covid-19 i que ho va capgirar tot. Estats d'alarma, confinaments, tocs de queda... La reducció de la interacció social, la mascareta i el gel hidroalcohòlic han estat elements que s'han anat incorporant a les nostres rutines per fer front a la pandèmia. Tot a l'espera de la vacuna, o vacunes, perquè a la cursa final ja han arribat més d'una desena de farmacèutiques. La primera a arribar a Catalunya ha estat la de Pfizer.

Ens ha impactat veure carrers completaments buits, sense turistes, amb negocis tancats i arruinats. Molts treballadors han patit un expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO) per evitar un acomiadament o una fallida de l'empresa. D'altres, han traslladat la feina a casa seva. El teletreball ha vingut per quedar-se?

Fotogaleria de les imatges que ens ha deixat la covid-19 RTVE Catalunya

Vam començar la primera onada de la pandèmia sortint als balcons a les 20h per aplaudir els nostres sanitaris i, en general, els servidors públics. Però això no pot quedar aquí. La covid-19 ens ha mostrat les deficiències del nostre sistema de salut pública. Han faltat llits i personal. En el record ens quedarà la imatge de la instal·lació d'hospitals de campanya a correcuita. És una petita selecció d'imatges que ha deixat aquest maleït 2020. La darrera la dediquem als nostres avis. La gent gran és la que més ha patit les conseqüències del virus. Per ells, s'ha començat a vacunar. Un record pels que ja no hi són. Feliç 2021 a tots!

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz