Televisión
CAFÈ D'IDEES

Roger Torrent demana al Rei Felip VI una reflexió sobre les raons del seu rebuig a Catalunya

  • El president del Parlament considera "un absolut despropòsit" la gestió sanitària de Madrid

  • Assgura que ERC "no pactarà mai" amb el PSC

  • Entrevista al 'Cafè d'idees' dirigit per Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

RTVE.es
2 min.

El president del Parlament assegura que la monarquia "no és benvinguda a Catalunya" i li demana que faci una profunda reflexió sobre els motius. Torrent ha defensat les protestes per la seva visita a Barcelona i la crema de fotos del Rei Felip VI, tot i que ha assegurat que "ell no ho faria, perquè no se sentiria còmode".

Eleccions el 14 de febrer

Durant l'entrevista al 'Cafè d'idees' dirigit per Gemma Nierga, el president del Parlament de Catalunya s'ha defensat de les crítiques de JxCat per l'elecció del 14 de febrer com a la data de les eleccions i assegura que el calendari "estava acordat".

ERC no pactarà amb el PSC

En clau electoral, el president del Parlament ha descartat entrar en la cursa interna a les primàries i es posarà "al costat" de Pere Aragonès, si és el candidat. Torrent ha coincidit amb Oriol Junqueras i Marta Rovira que els independentistes han de ser "més forts" i ha d'apostar per grans majories després de les eleccions. ERC és partidària de sumar complicitats amb els Comuns i rebutja pactar amb el PSC."Amb aquells que han aprovat el 155 i s'han alegrat que companys i companyes siguin a la presó, no hi pactarem", ha assegurat Torrent.

El president del Parlament no sap si hi haurà taula de diàleg abans de les eleccions i diu que "depèn de si és per fer passos o no, per fer fotos no cal". També s'ha referit a la gestió de la situació sanitària a Madrid. La considera "un absolut despropòsit" i ha reclamat mesures més contundents.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz