Televisión
CAFÈ D'IDEES

Núria Marín: "Si el PSOE hagués governat el 2017, probablement no hi hauria polítics empresonats"

  • L'alcaldessa de L'Hospitalet no comparteix l'absència de Colau i Aragonès a l'acte amb Felip VI

  • Núria Marín assegura que Miquel Iceta serà el candidat del PSC.

  • Gemma Nierga entrevista l'alcaldessa de L'Hospitalet, Núria Marín, al Cafè d'Idees.

RTVE.es
1 min.

L'alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, ha assegurat al 'Cafè d'idees' de Gemma Nierga que només amb diàleg es pot solucionar el "conflicte polític" a Catalunya. I s'ha mostrat convençuda que amb els socialistes a La Moncloa el 2017, ara "probablement" no hi hauria polítics independentistes a la presó.

Visita de Felip VI

Núria Marín troba "dins la normalitat" que el Rei Felip VI vingui a Barcelona a participar en el Fòrum Barcelona Economy Week, organitzat pel Consorci de la Zona Franca. Per l'alcaldessa de L'Hospitalet "qualsevol autoritat hauria de poder venir a Catalunya". En aquest sentit, diu "respectar però no compartir" l'absència d'Ada Colau i Pere Aragonès. Troba que "possiblement" respon a una estratègia electoral.

Miquel Iceta, candidat

Núria Marín ha descartat que Salvador Illa pugui ser el candidat del PSC a les pròximes eleccions catalanes. Ha assegurat que "Miquel Iceta és el candidat del partit".

Pactes amb JxCat

Com a presidenta de la Diputació de Barcelona, Marín ha defensat el pacte dels socialistes amb JxCat. Creu que "tot i les diferències funciona" i troba "injustes" les crítiques de Quim Torra a qualsevol acord de govern amb el PSC.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz