Punts de vista

L'actor Pep Antón Muñoz i el guionista Manel Bonany, a 'Punts de vista'

  • El programa cultural també rep la visita dels grups musicals Sabor de Gràcia i Montesco

  • Dissabte 20 d'abril a les 18:00h a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE Catalunya
1 min.

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera.

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, compta amb la visita de l’actor Pep Antón Muñoz i del guionista Manel Bonany. Les actuacions de la setmana aniran acompanyades de Sabor de Gràcia i  Montesco. A més, inclou les seccions de les col·laboradores Miriam Tortosa i Desirée de Fez.

Aquesta setmana, Tània Sarrias entrevista l’actor Pep Antón Muñoz i el guionista Manel Bonany per parlar de la nova producció d’Esteve Rovira. La pel·lícula titulada ‘El Rei Peret’ està basada en les memòries del cantant Peret, el rei de la rumba.

Seguint amb la rumba catalana, Sabor de Gràcia puja a l’escenari del plató de ‘Punts de vista’ per presentar ‘Nit de rumba d’esperança’, una cançó que formarà part del disc que prepara el grup per celebrar els seus trenta anys.

El grup barceloní d'indie-pop Montesco també participarà per presentar el seu àlbum de debut titulat ‘Sol de medianoche’.

Per últim, el programa comptarà amb la secció dedicada al teatre de la col·laboradora Miriam Tortosa, i també amb la secció de cinema, on la Desirée de Fez parlarà sobre les novetats cinematogràfiques de la setmana.

 

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz